Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bozo ima andjeoski glas, ne trebaju mu tehnicka pomagala a ni muzicka pratnja. Bravo, treba biti istinska zvijzda za dvoranu Vatroslav Lisinski, a Bozo je jedna od njih.
@forgottenPromises Ovaj čovjek je učinio više da se pročuje ime Bosne i bosanske kulture nego što bi ti za 10 svojih zivota!
Čemu tolika mržnja? I spram koga? Spram Bože? Zašto? Zato što čini zlo? Ubija? Krade? Laže? Izrabljuje? Ne daje kredite? Naplaćuje porez? Ugrožava vas fizički? Psihički vas maltretira? Ne daje vam na vrijeme platu? Ne uvezuje vam radni staž? Korumpiran je? Zbog njega ne možete napredovati u životu? Ne daje vam zdravstveno? Otima vam užinu na velikom odmoru? Čini vas nesigurnim u sebe? Zbog njega imate skraćen izlaz? Loše ocjene? Ima života i ispod te kože koja se zove tijelo. A, vidim tijelo svima problem. Erupcija licemjerstva.
Ajde glupane ne rise, treba ovakvi primjeri sutra da budu nasa djeca. Danas ne mozes na televiziju ako nisi peder. cemu sve to vodi.
@Trollanje volio bi da tebi ima pomoći ali nema jbg. Mada ko zna, psihijatrija napreduje...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo ne moze podrzati niko ko zeli ocuvati nasu tradiciju. Sevdalinku nismo uspjeli zastiti ni od sebe samih. Izvode je na sve moguce nacine. Cudna jada od Mostara grada u izvedbi Polovine donosi i dah proslih vremena, a ovi su i tekst promjenili. Skrnavljenje sto izvedbom, sto izgledom.
Al ima glas...... milina ga cut.
Bozo ima fantastican glas i Bozo je bog!!!!!!!!
Pjeva sa dildom u supku
Pokusaj i ti i mozda ti se svidi!
@Zvijezda Sve vas treba istrjebit pedercine prljave
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ucini nas sve sretne i ostani tamo, ti si za velike scene ove ovdje su male, ostani i ostavi sevdalinku na miru
Samo naprijed Božo legendo. Prelijepo pjevaš i dobra si osoba, a to je najbitnije. Pićiš dalje, pravis uspjehe i ne obazireš se ni na koga, a oni koji te mrze oni uglavnom jedino i znaju da mrze i naravno mole se bogu, a to im je najbitnije (mrziti, ubijati i moliti se bogu).
@zako81 Ali Bozo ima fantastican glas.
@zako81 Zasto on nekog vrijedja,on se takav rodio i nikoga ne ugrozava. Bozo ima boziji glas i malo je ovakvih glASOVA U BiH
ugadi sevdah.... nikad nece biti Meho Safet Hanka Zehra Nada..... a on nek nastavi pistati....
strašilo
Ode covjek da nas izbruka hahahahha
Za sve ove moderne sto odobravaju i podržavaju ovaj freak show, nek se udaju za ovo ili nek im djeca budu ovakva...
Fala bogu pa smo svi mi ostali normalni!
@dmachiavelli Sve je dozvoljeno dok ne ugrozava drugog! Je li te Bozo ugrozava ili prijeti zivotna opasnost od Boze? zar Bozo nema fenomenalan glas a sve ostalo je nebitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
oj
torbicommm ga fudoo :P
Citam komentare, i mogu reci da LGBT dobro napreduje ka svom cilju, s obzirom da je ovaj garib (pijun LGBT-ov) dobro prihvacen od strane Bosanskohercegovacke mega "urbane" (opicene zapadom) omladine... To sto on siri "ljubav" je samo jedna maska koja ima za cilj da pridobije sto vise simpatija kod naseg "zatucanog" naroda, pa na kraju jednog dana da bude "normalno" da homoseksualci prosetaju gologuzi, i da zaiskaju svoja prava! Pa ce onda i nekrofili, pa pedofili, pa zofilicari...itd svi ce oni traziti svoja prava... Ja licno nemam nis protiv homoseksualaca sve dok se njihova sexualna orijentacija odvija u njihovim privatnim odajama, al' ovo je nes sasvim drugo, nazalost!
pa tokmak jedan nece se bozo karat na bini vec pjevat.
Pravi potomak SRPSKOG naroda hahahahhaahah
SOTONA; ŠEJTAN ; IBLIS DA NAS ALLAH ZAŠTITI OD NJEGOVIH OBOŽAVAOCA