Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Božo, ne vraćaj se molim te. Ostani u zemlji gdje je droga i pederluk legalan. Konačno si svoj na svom. Samo se još odreci našeg državljanstva
muslimančine odvratne
@TuzleDoSarajeva ako volis pedere nadam se da ces imati jednog u kuci
Spijkers je onaj sto je skoro otpjevao ''Jutros mi je ruza procvijetala''.
ovaaajjj... prije 15ak dana na holandskoj televiziji RTL u emisiji ''Late night'' je Joost Spijkers sa svojim kolegama iz 'Ashton Brothers' otpjevao sevdalinku ''Jutros mi je ruza procvijetala".
to božo srbine, baš ti je fin dječko
Egzorcist.
Vidim na slikama da mu je dobro godio boravak u pederlandu.Pogotovu u Amsterdamu imaju i svoje klubove i barove i hotele za orgije kako sam nedavno citao u Dnevniku(CRO).Mislim da su mu one crnje i domaci zutokljunci odmah izlijecili padavicu od koje je kako nedavno rece obolio.
@eurokrem seljacino
Dao bi ti guze da odes u Amsterdam.
taman sam se pito dje je, sta radi, jel mi hasta jos uvijek, bas se nasekirah, a on(a) se vucara po evropi vucibatina jedna, al eto snima pjesmu srce moje drago :)
Sinoc sam ti Safo dvoru dolazio na pendzeru tvome ruzu ostavio Da okitis njedra ljepsa od Jasmina ako mene ljubis radosti jedina Jutros kad te vidje' Safo moja vilo na njedrima tvojim ruze nije bilo Mjesto moga cvijeta majci ziva bila kitio te zumbul komsije Halila Safo, moja Safo moj nevjerni druze zar su ljepsi duso zumbuli od ruze Zar je tebi drazi gavran od slavuja i biseri lazni ljepsi od dragulja...
Ovo kada Bozo zapjeva, ja vidim i Safu, nako njedru u narodnoj nošnji,i prozor, i čujem zrikavce u ljetnoj noći i vidim kaldrmu u mahali, i osjetim mirise komšijskih ruza, i miris ranog kruha iz pekare u jutarnjim satima...vidim cijeli film! Hvala Bozo!
https://m.youtube.com/watch?v=-1VOVnF4BTI
ja ne mogu do zenice da odem Bozo do Holandije doso
pa ko ti je kriv što hodaš pješke a talgo voz prolazi
jeftinije iz Tuzle avionom do Holandije nego vozom do Zenice. ..a I brže
pih j@bo chachu svog pederskog... hakaret boziji.
@POP i kretenu
@POP Homoseksualnost nije društveno ponašanje, nije prelazna. A tvoj IQ je manji od umnoška obima i duljine tvog mikropenisa, dakle, jako, jako mali, majmune iskompleksirani.
Možete misliti kakav je Božo kloc, kada ga Srbi, koji inače sve nesrpsko pripisuju sebi, predstavljaju kao bosanskog interpretatora sevdalinki :D Zamisli koja je to gromada kada te čak i Srbi odbace
Nisu ga Srbi odbacili, bio je 3X u Beogradu, 2x u Novom Sadu, u Somboru. Na proljeće Sava Centar u sred Beograda. I biće pun, prepun.
za sevdalinku svaka cast al za promoviranje pederluka neka ih ostavi za holandiju...i bas bi mi dan propao da nevidjeh njega zagrljenog sa svojim holandskim jebacem...
bgti, ajd mi malo pojasni to "promoviranje pederluka", očito se razumiješ!? gdje ti to vidiš na ovim slikama ili imaš sposobnost da prepoznaš/nanjušiš pedera? nikad se nisi s jaranom zagrljen slikao, svega ti? ma zakuni seeeeee
@zijoB Tip sa kojim je Božo na slici je oženjen, a sad možda je prikriveni peder? A možda si ti latentni peder? Homofob svakako jesi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i dobogda se nikako ne probudio
Ovaj sto ga Bozo fata,malo vuce na Fuada .....
WOOOOOOW kakav novinarski uspjeh - prenesoste 4 slike i 3 rečenice sa fejsa! što ne stavite i ovaj link, da čujete koliko je joost genijalan https://www.youtube.com/watch?v=tdW_jaJRRYI&t=135s p.s. zašto zaključavate komentare textova o dini, maji čengić, saneli dženkins, a pustite da bolesnici pljuju po boži!?
@Hana28 kakav smo mi narod, pravo je čudo što se nismo međusobno poubijali, ne treba nam vanjski neprijatelj... čovjek pjeva, dakle bilo bi normalno da ga sluša onaj kome se sviđa, a ignoriše onaj kome se ne sviđa... neee, to se krene tranžiranje od izgleda, preko porijekla pa do sexualnog opredjeljenja... ukratko - pljuvanje kao nacionalni sport alo, pljuvači, ako ste protiv istospolnih veza i brakova, nađite sebi nekog suprotnog spola i mirna bosna!
Golubića, ustvari golubana :D
Zadnja slika izaziva mučninu. To je normalna reakcija na gadost kao što je pederluk. Ko god kaže da je pederluk normalan i benigan, taj laže i sebe i druge, samo da bi bio prihvaćen u današnjem izopačenom društvu.
....hajmo smradovi.....pljujte po čovjeku....😠
@vxvy ...ma jel....a, kad neko od ovih , po vama "normalnih", snimi nešto vani, onda je ok....hebi ga...ko bi vam ugodio...
@vxvy ...jarane....mišljenje je k'o šupak...svak' ga ima....😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)