Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koncert je otvorio pjesmom "Nema ništa majko od tvoga veselja".
plac HAHAHAHAHAHA druga od Dzanija zavede me i nestade
@be.water.my.friend. treca nakon koncerta. danas majko zenis svoga sina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U redu, nisam ni očekivao ništa bolje od komentatora i "diranja" u čovjeka koji drugima pjeva i oblači SEBE (a ne druge) na drugačiji način. Ali od KLIX-a, provokatorski naslov gdje se fokus stavio na prekid sa dečkom, a ne na koncert u Dubrovniku nije samo jadan, već dokaz da je novinarstvo zaista dotaklo dno dna. Vrijednost vijestinda je prekinuo vezu i davanje prostora ljudima (uključujući i mene) da ispoljavaju vlastite frustracije je jadno.
ne ispoljavamo mi "frustracije" već se zayevabamo sa pederima & pedericama na taj način čuvajući svoj moral i zdravu pamet (ako je išta ostalo obzirom na djelovanja amerikanaca, arapa i ostale bratije)
Gospodin i ljudina,bolu ga kuracc za bolesnu sarajvsky carsiju. Bravo bozo,samo ih nastavi jebavat
Božo, ne brini, sredio sam s Alahom da te ne dira. Rek'o sam mu da zauzvrat smije meni spucat šamar. A ako te dotad neko bude dirn'o, spičkat' ću ga za sva vremena...
Jedva cekam SFF da vidim kakvu ce haljinu Bozo nosit :/
WTf žena sa bradom
Jel ovaj Bozo musliman?
... uslov da si muslim izmedju ostalog je da si pametan ... pa vidi gdje te je svrstalo tvoje pitanje ...
Dobro pjeva ali mi se ne svidja vizuelni dozviljaj. To pokazivanje zenskih pokreta od strane muskarca, pa jos sa bradom mi je tako odvratno da mi se povraca. Jos nesto vrcka guzom na mare, fuj.
što božo zapravo imade u međunožju?
Nedavno istetovirao sihir i dzinsku tabelu na sebe koja sadrzi odredjen broj iskrivljenih Allahovih imena, kaze tako on hvali Jednog i Jedinog. Kakve spletke u glavama Allahovih stvorenja. Tako se Bozo hvali sejtan, a poslanik alejhi sellam nam je davno objasnio sta Allah trazi od nas.
da seremo po kliksu.
Opusteno, to je samo jedan Bozo Vreco koji voli pjevati, svidjalo se nama to ili ne. I to je njegov najveci grijeh inace kome bi bio interesantan (uz to jos i vlah i jos ponesto). E muke moje!
@senoizpojacala Nope, nego je glupa pedercina koja misli da se moze ismijavati sa necijim najuzvisenijim svetinjama. Nadam se da ce ga pregaziti autobus.
dobio je ČVRST razlog da pijeva iz dubine duše :D
I,kao,to normalno? Raskinuo muskarac sa deckom??? Kakvi bolesnici,i ovaj novinar i Bozo!
ostavljas me neka ti je srecnoooo nadji drugog za mene ne brini...
https://www.youtube.com/watch?v=bZgSJyUNT5I Turci lafo konzervativni a imaju na desetine gay pjevaca
Sto su merhametli Bosanci. Dobre su ovakve skakljive teme gdje odmah iskoci zvjer iz ljudi i razotkrije ih i pokaze ih bas onake kakvi jesu a kakvi se inace nikada ne zele predstaviti a misle o sebi najbolje. Umjetnik ili ne peder ili sta vec njegova stvar, Uostalom toga je uvijek bilo i uvijek ce biti. Cak i veliki turski pjevac Zeki Murren je jos 70-tih otvoren bio po tom pitanju pa su turci bili ludi za njim/njom.. itd. smanjite malo strasti jer ako neznate to kontrolisati ispadate jadni
@senoizpojacala Stoka,sta ce jadni nego meljat i srat,ustvari jako tuzno
Sve peder do pedera.