Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad bas me nesto zanima...kako to fercera kod gejeva...jel ga jedan uvijek prima...drugi daje...ili se mijenjaju...jel zna iko???
@crni-dzo bacaju novčić
@crni-dzo najcesce se dogodi dase nemogu dogovorit paga onda oba smjeste tebi usta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šugavi portal, plaćenici devijantne LGBT bolesničke udruge, ne prestaje ispirati mozak normalnoj raji pa tako i sa ovim kvazi-umjetnikom koji paradira u haljinama.Džaba vam propaganda, pogano nikad neće biti prihvaćeno kao normalno, novinarčići u pokušaju.
Bozo je kralj. Kad mu se citaju intervjui i prati fejzbuk, moze bit naporan, al koncerti su mu cudo jedno. Kad protrci kroz publiku, muzicari odlicni, jazz sevdahlije i svi na nogama.
BOZICE, VOLI TE TVOJA ENTITETSKA BANJALUKA
Elipsalo; AL BOLESNI BOSANCI KAO STO SI TI. SRECA, VAS JE MINORAN BROJ.
ODLUCIO SAM. NIJEDAN TV KANAL, NITI RADI STANICU NEGLEDAM KAD IM DOLAZI U GOSTE DOLAZE NEMORALNE OSOBE. ,,NARAVOUCENJE,, SKIM SI, TAKI SI.
ajkula, STOKO BEZ REPA, PUSTI MRTVE NEK SE ODMARAJU. AKO ZELIS POMINJATI MRTVE, VALJDA IMAS NEKOGA U FAMILIJI MRTVOG PA GA PROZIVAJ.
STO STALNO U SARAJEVU? ZAST, NE DEMOKRATSKA BANJA LUKA, ODNOSNO BEGES? OPET MI POKVARISTE VECERU.
Šejtan u ljudskom liku.
Klix briše svaki negativan komentar o ovoj pojavi, a ostavlja samo pozitivne.
Idi i ti u p.....
Jajima ga zaganjati.
Smrdo usrani.
Koja budala može za ovo kupiti ulaznice, pa bolje dijete odvest na ćevape nego ovog hajvana slušati...
@barut Ne pitamo se zasto su ti cevapi vrhunac provoda i gastronomije. :v
Kud srbin jos i derpas,nije ni tebi Bozo lako
Kaze jedino za noc vjestica kad izadje ono je bas rahat.