Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini fočak koji je prevaren hahah
ahhahahahaha kojeg su prevarili ahahahaahha
Treba jedan duet Bože i Deena i poslat ih na Evroviziju pokupili bi sve dvanes’ke
Fascinantno je kako nesto nakaradno mora biti moderno. Covjek je bolest, ali bukvalno. Zalosno je i tuzno kako ljudi nalaze opravdanja da ga slusaju.
@crni.sa Davno je Josip Pejaković u jednoj svojoj monodrami "Oj živote" rekao, kroz lik Salčina koji je sreo rođaka koji se bavi naivnom umjetnošću, "Što je nakradnije, to bolje prolazi".
Moda, umjetnost, moderno, kulturno...su postali sinonimi za izopacenost, razvrat, nemoral. To sto oni promijene ime, ne znaci da nesto bolesno postaje zdravo.
i onda kazu sto se tresemo ko haiti
ne znam za vas al meni ovo top
Jao Sotone bratam
Ovaj vrckavi dikobraz bolje uvija i plese od 90% sloge hahahah
Ko lutka mašala
Torbicom ih Božoooo (sve hejtere) 🤣🤣🤣
Cini mi se da vraca rugobama ono"" iz djetinjstva...... Sada oni kopaju u rudnuku i mlate mistrijom na bausteli kao neskolovani bedovi a on je -krem de la krem u bosni i hrvatskoj....... Njemu karadzic, dodik i ostale budale sotonske mogu popusit...... Bozo je veliki za tvoj vid,,,,,, pokusava ti se smanjit da bi ga vidio....... Ako me pratis, kontas...... Pisam na seljake iz gradacca
K'o gleda ovu pedercinu
Sexy boiiii
Jezivo
Bazno pitanje: šta doživite kad ga vidite? Tu mislim na set tetovaža, outfita, haljine sa ravnim prsima, dominantne kose, teške šminke itd? Sta nam on želi reći?
Čo'ek pravi pitu bolje od 70% naših domaćica i od 100% naših djevojaka koje su kao spremne za udaju. Tradiciju jela nam čuva Božo Vrećo, dok nokte i hajlajtere čuvaju "dame"..
Izvedena Carmina Burana a vi pisete o ovom histericnom nastupu gdje skace i vristi ko varen zec?
Pjeva li Bozo sevdalinku "Jutros mi je ruža procvjetala "? Mislim da je realnije da pjeva o kaktusu?
Ja budaletine Bože sačuvaj.