Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Božo Vrećo, najsvjetlija jedinka od svih Dodikistanaca od njihovog nastanka. Bravo, Božo!
Uh pardon Bozo je ipak vise nas, ima harfove tetovirane ponekad ode u dzamiju a najdrazi mi je dio kad mora na sedzdu plus pjeva nase izvornr muslimanske pjesme
Prihvatimo bozu bez obzira na njegov predzank u polu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka ima neko kao Bozo,dosadni ste kad ste svi isti,iste jakne iste patike ista auta....
Otputuj van okvira Balkana i naci ces bolesnika kao sto je ovaj na milione. Kako je to originalno kada imas citava naselja frikova koji izgledaju kao ovaj lik kog mi imamo u bh ... 'originalnog' - as if.
odličan je Božo, on na svoj način fantastično donosi osjećaje, njegov glas dira dušu
Meni dira zeludac, ako me kontas...
Eto vam ga tamo na Klix
vise volim bozu vrecu nego baketa, dodika i ostale stranacke smrdane!
Nemam bas nista protiv njega i neka radi sta hoce. Niti me zanima njegovo seksualno opredjeljenje nit oblacenje.Zaista. Ali sto se vokalnih sposobnosti tice...da nije ovakvog stila vjerovatno i ne bi bio interesantan. Mozda je i do mene ali ja nikakvu posebnost u glasu ne vidim.
Glas je vrlo slican Dinovom....hajp oko neceg sto i nema nema neku vrijednost. kao sto rekoh da nije upecatljivog vizuelnog stila....ni po cemu ne bi bio interesantan. Ali neka radi sto mu se svidja ili volja.
do tebe je:)
al se vrti ova pederska vreća
Ma goni se u pizdu maternu bolesnu pedercino.
ovog sorosevca bolesnog ko mu daje lovu,bez toga bi bio obicna septicka jama.sto ga pogledas vidis da je puno dzina,demonizovan
Iskreno se nadam da ostali šejtani nisu ovako strašni. Ovo je kao neka noćna mora. Užas!
Fizičko mentalna nakaza!
Hvala klixu sto ne zakljucaju komentare na bozaninim rubrikama, nigdje se bolje ne nasmijem.
Debilizam
Ako je inspirisana istinitim događajima iz Božinog ljubavnog života, pjesma se trebala zvati ''Primao sam''. :)
wtf ???
Šejtan 😈 🙈