Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo sam se uvjerio da u zivotu ne treba suditi po izgledu. Fenomenalno
@Herkul neka svako radi šta hoće. Ti ćeš imat svoju večeru i otići ćeš fino spavati, a Božo i njegova muzika niti na bilo koji način neće utjecati na tvoj život. A ni Kardašijanke koje si spomenuo u izbrisanom ti komentaru.
@Herkul o čemu ti bolan. LGBTIQ+ osobe nikoga ne diraju koliko imaju svojih problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možete ga zvati kako hoćete ali čovjek je umjetnik, dok je većina vas samo gomila nepismenih i netalentovanih spodoba koje je Bog stvorio samo zbog puke reprodukcije.
nije bilo ni bitno jel fredi merkuri peder ili ne
Da budemo jasni. Covjek je umjetnik koji se sebi odabrao zivotni stil. Je li homo ili hetero to se tice samo njega i nikog više. Sto sve škote ne zovete homoseksualcima jer nose kilt. A naziv "peder" u Bosni je vise karakterna osobina nego opredjeljenje. Prije bi Dodika i Bakira nazvao pederima nego Božu
Super je ovo lik, pjesma isto...
Jedan je Vrećo, kralj!! :)
Jedan je Vrećo, kralj!! :)
U kavez sa Stojnicem :)
Bozo je dosao iz Foce u sred Sarajeva, uspio je i jos je izjavio ono sto se niko do sada nije usudio a to je da je peder! Nas Deen i ini se jos koprcaju ali ovaj ima petlje. I jos se poslije ovakvih anticetnickih izjava redovno vrati u sred svoje Foce i ne spusta glavu kao mi koje je stid sto smo muslimani!!!!
Fina pjesmica, al dragi Božo daj se sredi da ličiš na nešto, ili obrij bradu i nastavi ovako ili odriži kosu skini šminku i obuci se ko muško, ovako nit tamo nit vamo
Daj bolan sto morate biti toliko primitivni. Koliko emocije u pjesmi a opis nastajanja pjesme tacno i govori zasto. Imate li vi koga mrzitelji svega i svakoga! Kako zivite sviju vam!
Aferim Božo i svaka ti čast za tu pjesmu "Elma"
ovo je prekrasno.
Odrzava koncerte povodom dana zalosti,sad evo vidim pise pjesmu za ubijenu djevojcicu a vi sve sto imate da kazete "pedercina"..bitno je da si covjek a sve ovo ostalo vjera,nacija,seksualnost to je sve nebitno..
Božu k'o da su u Dejtonu sklepali.
hahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!
'neki zli ljudi' .. kao mi ne znamo ko su niti sta se uopste desavalo
božo, ti si dika BOšnjaka, svaka čast
Ponos Bosne i Hercegovine! 🇧🇦🇧🇦