Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno i artistički. Božo odlično balansira nasuprot amerikanizaciji i dehumanizaciji muzičke umjetnosti.
Kakav gavran, on je svraka. Kakav sevdah i interpretacija. On je dno dna. Samo cvili i zavija i nisam laik, nego muzički obrazovan i znam šta pišem. Ne znam zbog čega mu daju mediji pažnju. On treba stručnu pomoć, ali to nije za javnost.
ispricao je predivnu bajku koja ce se prenositi sa pokoljenja na pokoljenje preko sedam gora i sedam mora .Genijalna obrada ,duboki naklon umjetnosti i pecatu BOZO VRECO.
nije mu nešto ova haljina. i bolje je imao
Fudo na aparatima.
Gay sam i naravno podrzavam otvorenost i njeznost naseg Boze i zavidim mu na trbusnjacima al meni njegova muzika postaje malo dosadna. Prakticno sve na isti kalup..neki high pitch sound.
zar ima gejeva kod nas?
Ahmed, get the stones https://pbs.twimg.com/media/GAALKDVXEAAgIMz?format=png&name=small
Metamorfoza iz čovjeka u budalu.