Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šejla, furaj naprijed. Pohvalan je tvoj trud da, za razliku od većine, bar nešto radiš i posvetiš se istinski tome što radiš, da bi to dovela na visok nivo amaterskog rada. Pri tome, amaterizam nemoj u ovom slučaju uzimati kao kuđenje, već kao očitovanje da si ti ovo sve uradila SAMA sa nešto malo svoga bliskog društva. Sitnih manjkavosti ima da se dodjeraju, al' nije u redu da ih se rastresa javno. Svaka čast!
Ne.
@baabo Znaš li ti, života ti, šta si htio reći?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cool pjesma, super ritam ... bravo Šejla :))) "And last night you were in my room Every day discovering something brand new I*m in love with your body ... Come on, be my baby, come on"..
@maximishko : slušaj stari, meni se sviđa, pozitiva je, ritam supeeer ... pleše mi se uz nju :)) ništa mi više ne treba :) Come on, be my baby, come on...)))
Fantasticno..bravo Sejla. Vjerujem da ce jednoga dana pjevati svoje pjesme ..ovako je stalno usporedjujemo s nekim od koga je ona bolja i zanimljivija.Svako dobro!
Bravo djevojko!
"prije nekoliko godina" Hello izasao 22.10.2015
Rasturas, Sejla. Komplimenti! A ti, Cowell Simon-e - bil' spav'o mirno, da ovo cujes??
o isuse boze.. trebo bi ti sebi pucat u koljeno
ovo dijete razvajuje .. svaka čast
Radujem se svakom njenom coveru. Šejla je genijalna!
'ta će ona, vidi joj glave
Glupo je pjevati ovakvu pjesmu koja je sama po sebi iztjunirana, fejk i totalno neEd Širenovska. Tako da sve i da si najbolje otpjevala(a nisi) ne vrijedi.
Posalji joj svoje hitove bez autotjuna:))
@buhtla Zašto bih njoj slao.A uskoro krecu moje obrade pjesama pa cete vidjet ša se radi
https://youtu.be/Dl01zHqF6aM Thank me later
That`s what I`m calling; making art.
Thanks, odličnooo :))
Prvo, otpjevaj bez autotune-a, a drugo, popravi malo izgovor engleskoj jezika. Pozz
Otpjevaj ti, pa da te čujemo, matere ti. Prvo, rastura kako pjeva. Drugo, ona ima apsolutni sluh, i kod nje za razliku od mnogih pevaljki na našoj sceni, nećeš nikada čuti falša, tako da njoj nije apsolutno nikakav problem pjevati a capella. Treće, sve ti ovo tvrdim jer sam je slušao uživo kako pjeva! Pozz
👍🙂👍
E cuj "Bosanska Adele". Ehehehe. Sunce drago, to ono kad te babo i majko nafuraju da si najljepsi i najpametniji, da su svi niza rasa
mara i derventske lole na haparatima