Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maja super pjeva mada joj ova pjesma baš i nije nešto, realno uspavanka je ali i to je bolje nego da nas plagijatori Dino Merlin i Hari predstavljaju svake godine. U svakom slučaju moja podrška Maji!
Nijedna nam zemlja nije ravna ali nazalost sta ocekivati od plasmana na Eurosongu kad te cak ni tvoji Bosanci i Hercegovci ne podrzavaju. Zalosno! Mayo, drzi se. Pjesma je vrhunska, ti si svestrana, lijepa, talentirana sa prelijepim glasom. Uz tebe smo svi!
Sve naj ..naj.. ljepotice!!
Prelijepa si, sretno na Eurosongu, i znamo da ces nas predstaviti u najboljem mogucem smislu. Pjesma je vrhunska!
Sretno i uspjesno!!!
Sretno Mayo!