Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci koji su oslobodjeni lanaca Bivseg sistema koji nam je krao historiju i nacionalni identitet star hiljadama godina, spominjat prije Rimljana..... vidi se zasto se Srbija boji Bosanaca...... zato sto smo nacija talenta i uspijeha..... boje se da ne dignemo zid na drini, da ne ostanu nista vise nego Rumunija i Bugarska :)
Većini vas treba da potražite love in rewind....ko ne razumije poruku one čarobne pjesme vidi samo starca sa gitarom na stage-u i smije se Dininom naglasku.....pjesma će razvaliti Eurosong jer će drugi glasati za nju, njima nije vrh nekakav Topalko i njemu slični ali zašto je vama? Bosanci i Hercegovci, mi smo sposobni ljudi, a ismijavaju nas oni koji nam nisu do koljena jer sami sebe trujemo prostaklukom i izgledamo glupo. Zato da vas pitam, dokle planirate biti stoka?
Nas momak nije napisao pjesmu, vec je Dsign Music tim, pa i Nermin kao dio njega , preradio refren i uradio aranžman za nešto što je Blue već imao polugotovo .Moje navođenje činjenica ne izražava mržnju niti prema Nerminu niti prema bilo kome već je želja da vijest nadopunim i činjenično istinitim sadržajem .
Koji si ti jad i bijeda od covjeka! Nas momak JESTE napisao pjesmu, nije sam, vec cijeli tim, kako to biva kad se pisu pjesme za siru publiku kao sto je Evrovizija. Ti si ocito tolika mraka od covjeka, da mrzis svakog ko je uspojesniji ot tebe. A ko si ti? Niko, nula! Ovo je nesto dobro za sve nas Bosance i Hercegovce, jer se siri dobar i pozitivan glas o nama, a ne uzasna propaganda koju su pokusavali siriti i kvariti nam ugled u svijetu i ljudsko dostojanstvo. Bosnia and Bosnians RULES!
NEVJEROVATNA CENZURA VAŠEG PORTALA,,,,,,,,CIJELA ČARŠIJA BRUJI O IZJAVI ZOKE ČEGARA O ZLOČINIMA,,,,A VI NIŠTA,, DA SE NE BI ZAIM BACKOVIĆ I BERETKE NALJUTILE NALJUTILE MA JAŠTA FINO BOGAMI OD SA X COM-a
Koji si ti schizo, svugdje.. i gdje ne treba, reklamiras sam sebe. Ovo nije prvi put. Ti si dobro spucan. Brises pitanja na tvojoj grupi, gdje te se fino pita za dokaze tvoje spike o porijeklu. Brises, jer Nemas naucne podloge. Tebi treba mjesto u sobi sa mekanim tapaciranim zidovima i jedna bijela kosulja dugih rukava!
Ti bi sigurno dala, ali nije sigurno da li bi oni htjeli tvoje p....hehe
Englez, volim te! :D Sarajevska rok škola - AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA Forza Velež!
rođo super ti je pjesma.čestitam
sta je ovo? momak je uspjesan u necemu i hajde da ga blatimo!!!!! imate li vi drugog posla majke ti? on je uspio i prije ovoga ali se ime pominje samo sto je pjesma na euroviziji. oni zasluzuje malo postovanja a ne da ga dzbalebarosi blate samo zato sto to poni nisu uradili
oj boze i boze ovo vece sranje i od merlinove
Svaka cast Nerminu Harambasicu !
Samo tako Bosanci i Hercegovci !
Dsign Music , pa i Nermin kao dio tima ,je preradio refren i uradio aranžman za nešto što je Blue već imao polugotovo. http://www.adressa.no/kultur/musikk/article1604095.ece Ovaj naslov me podsjeća na one niđe-veze naslove koji su se mijenjali svaka dva sata kada su počele pristizati primjedbe na \"vijesti\" povodom izvještaj WHO o potrošnji alkohola . Ajmo jednu promjenu naslova u roku 15 minuta. Može !?
svaka cast momuku, bolja je pjesma od love in rewind
uhh dobri ovi britanci hehe