Uoči koncerata u Zagrebu
0
Bono: "Ponosan sam na bosanski pasoš"
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... a stose tice South Park i Bona i njegovog karaktera - i bono je poceo kao prodavac na bezinskoj punpi, pa je dogurao gdje je sada... bujrum ko god moze da se trudom i radom pokaze i jos da se iz Irske boriza neku BIH i Burmu... kod nas se nece ni za Potocare da bore, a kamoli za druge stvari , koje nas se sve ticu... seru nekad u South Park...
... ja sam u Zg , ako bog da u nedjelju... to je moj peti koncert U2-a. Za sve koncerte kazem - svi na jednu stranu ( München 1993, Nürnberg 1997, München 2005 (2001 - Olympiahalle München Elevation Tour- nije bilo vise karata... vani se dernecilo)), ali Kosevo 1997 nikad necu zaboraviti.... sto reko jedan jaran : \"... a odkad mi ko sijelo dobro za 20 Maraka nije napravio\" Hvala Bono , hvala U2 ... vi ste puno za BIH napravili, puno vise nego mnogi politicari, a zasto su sada u Zg, a ne u Sa- zato sto je kata u Zg 100 €... Zg jos uvijek moze platiti tu cijenu- Sa nazalost ne. Naravno da nemam BIH pasosa... bilo bi mi draze da imam - a mladje generacij se moraju boriti da to bude dobar pasos... prvo neispravne politicare skloniti sa pozicija na kojim sjede...
ljepo je sto nas se sjetio. ljepo je biti ponosan na pasos svoje domovine i ja se grozno osjecam sto nisam. mrzim onog ko mi je oduzeo taj osjecaj
http://www.facebook.com/groups/edit.php?customize&gid=110522422191#/group.php?gid=110522422191
Pacenici sa Sa-X... Bono nije dao ovaj intervju hrvatskim medijima već srpskom dnevniku Blic iz Beograda.
ljepoto ne vrijedi ti taj pasos,ali fakat si ti legenda.a takvi smo ti mi bosanci puni emocija,posebni smo sta cemo ba!!!
Nisam siguran da li je validan.Sta reci dalje koliko Bono cijeni i voli taj pasos.Sigurno ga drzi na sigurnom mjestu iza ormara ili u saksiji.
Prave USTASE i to kvadrat. Dobro dosao u zemlju izdajica svojih USTASKIH djedova i oceva. Bolje da zapamtis ,da je to zemlja suncokreta .
Bono .bola pravo muslims ime
a pasos rep smrdske ?a ja,nisu oni drzava nego misija rupa sa stakorom miletom na celu.
MINKA,VOLIM TE !
anal cu lizem mink jer u tome sam najjaci!
Ja imam pasos moje BIH i drugi pasos mi ne treba. Mogao bi uzeti najjaci pasos na planeti Zemlji ali princip je princip. Bosna ili nista. Bosno moja volim te ja!
Minkice duso, opet ti. Znao sam je sta tebi nedostaje, a i sama si eto priznala. Da ti neko lize, ha....u tom slucaju zaboravi \"kibord\" i gluposti koje pises... izidji na ulicu iza prvog ugla k\'o i tvoja mama i trazi musterije. A sto se \"govana\' tice... pa tvoje omiljeno jelo nije bas po ukusu drugima. Zato, prijatno ti. :)
@minka 06.08.2009. u 18:12 Tebi očito nema ko da liže p***u pa svoje sexualne fantazije ispoljavaš na ovom portalu. JEST TE TIP NAŠAO,AAA? ha ha haaaaaa