Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekome Bon Jovi a nekome Aca Pejovic,sta smo mi Sarajlije bogu zgrijesili
ma ja u BG Sting ,u ZG Bon Jovi a u Sarajevu i BiH njihovo smeće Aca Pejović,Aca Lukas ,Šako ,Pako,Dako pa dokle mamu vam dokle,nek je politićka situacija zategnuta to je bitno a što djeca slušaju ojesme tipa gaćice,poršei. ostavila me i onaj kreten poso-kuća to je normala e moji sugrađani meni je nas žao.
bošnjakistan je zaista nebitan kad govorimo o koncertima svjetskih zvijezda...u hrvatsku i srbiju su bile ili će doći skoro sve svjetske zvijezde, a ta će bošnjakistan...njima ostaju srpske pevajlke i baš im dobro
Bon Jovi je davno otprdio svoje.Nema on pojma gdje je došao ali zna zašto-za pare.Svi ovi otrcani likovi nisu ni u snu pomišljali da dođu 80-ih kad su harali scenom.No sad kad neko zakuca na vrata tih zaboravljenih asova i polupenzionera i kaže im cifru koju će dobiti za vukojebine Beograd i Zagreb njima se oči zasjaju i lice ozari kao da im je još uvijek 25 godina i srce zatreperi od prevelike radosti zbog novih eura u padžeu.A looseri iz BG i ZG ih vodaju ko predsjednike država i ispunjavaju im sve želje sa euforijom koja se rijetko viđa za razliku od njihovih matičnih država gdje niko ne dolazi na te koncerte ni pod prijetnjom rafala iz puškomitraljeza.
Bon Jovi, pa sta? Niti bi otisao na njegov koncert kada bi dosao :) Ali isto tako ne podrzavam jednog Acu (iako je on samo napunio Skenderiju, Samardzic pjeva na Kosevu i sigurno ce doci vise ljudi nego na Bon Jovi-a sto podrzavam jer je iz Mostara iako nije neki izuzetan pjevac), jer imamo kvalitetne pjevace. Uvijek bi prije otisao na Dinu Merlinu, Zdravku Colica, Hari mata Hari, Kemal Monteno, Halida Beslica, Crvena Jabuka od nasih (uh, da nam je jos Bijelo Dugme, Plavi orkest, Indexi...) onda Djordje Balasevic, Oliver Dragojevic, Riblja Corba, Parni Valjak i jos mnogi drugi (da su tu jos Novi Fosili...) nego na neki strani import :)
GUSLE-INSTRUMENT KOJI JE LAKSE SVIRAT NEGO SLUSAT eto kad vec hocete
Neće Bog izmijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne izmijeni SAM sebe.. Bosanci i Hercegovci su sami krivi što ih ovakve veličine zaobilaze u ogromnom luku a dolaze im kojekakvi guslari,šargijaši i drugi turbo-narodni manijaci..Kakav si s takvima si..
atmosfeta k\'o u klubu penzionera ! ipak je to hrvat,nije bosnjo s brda :D
Pa jel uhapsen? M.at.er mu piromansku!
aauu jes nam namazana profesorica otisla na koncert fol necete imat cas ovo ono hahha :D niko kao sabina svih mi mojih
ja čuo da su prvo nastale GUSLE pa tek onda AMEBE :-D
ja slušam samo fuada backovića-deen-a
Gdje mozes porediti drevni zvuk gusala koji je u nasem narodu od postanka, sa nekakvim orijentalnim arapskim arlaukanjem?
Ima li gdje da se skine cijeli koncert??
pali smo ku.rcu za uši...
pa nije aca pejović kriv što u sarajevu može napuniti salu.
\"moj umete\" je mačiji kašalj za guslarske večeri u smrdskoj :d