Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite \"lešinari\" šta je grad,šta je raja...Đuro,Željo,Sarajevo...............Bosna.
JJJ...eebooooo ti Pape Mmmmmmattteeeer ;)
rock & roll je za pametne ljude, turbofolk je za papčine :)
Patetične male Sarajlije, vama je bitno samo da je netko iz Sarajeva pa može biti šta hoće. Kako ste tako jadni, stvarno mi nije jasno, tužno vas je gledati sa strane kako se busate u prsa radi bezvezne grupice iz 80-ih koja je izdala dva prosječna albuma u karijeri a volite je zato što je Đuro \'sarajevska raja.\' Jeste li svjesni kako jadno izgledate i kako vas je lako uzeti na najgluplje fore tipa najbolji grad, pubika, raja, ćevapi?. Jadno. Dok u ZG i BG sviraju Metallica, Maiden, Pink Floyd vama je drago kad vam dođe jadna Bombaj Štampa. Jadne male Sarajlije, jedite ćevape, pardon McDonalds, pijte kaficu i divite se najprljavijem gradu i rijeci na Balkanu. Nikad niste bili grad nit ćete biti, uvijek ćete ostati ksenofobična kasabica na koju nitko ne obraća pažnju
Cuj \'\'legendarna sarajevska grupa\'\'???....Ma daj molim te....
...beze lazete nisam bio al znam neke koji jesu i bilo je prosjecno a daleko od vrhunskog...
Đuro je dao ovome gradu vise nego sto moze iko od nas... ako je neko pravio pozitivnu reklamu Sarajevu on ju je pravio.... otisao je... pa sta? svako ko je mogao otisao je... ja sam ostala cijeli rat u Sa jer nisam mogla nigdje, svako normalan ko je mogao spasavao je zivu glavu... u međuvremenu se covjek zaljubio, ostao gore i sad zbog toga ga trebamo pljuvati??? A sto ne pjeva na Bascarsijskim? To nije do Đure vec do onih koji organiziraju i koji svake godine dovode iste ljude po semi\" talova\".... prestanite vise pljuvati po svemu sarajevskom sto imalo vrijedi....
ko voli nek izvoli, ko ne voli nek prestane s r a t i! jednostavno nemojte doci i cao djaci!
I jesu za derneka u kakvoj selendri. Shatro muzichari.
djuro u rock muzici je ko komsic u politici ..nepismen,jednostavan,bez talenta ali zna da se uvuce u ..
Je li mogao smisliti nešto otrcanije od onog \"..najljepši grade na svijetu\".... to je tako jadno da ne povjeruješ!
pun mi vas q sa tim prepucavanjima pustite ljude neka sluša ko šta hoće SVI VI SLUŠATE NARODNJAKE, samo neki manje, drugi više jer da nije tako, ne bi svaki Bajram uništili kad se \"naločete\" uz njih!
O okusima ne treba raspravljati,neko voli narodnu muziku,neko voli rock i naravno da ce uvijek biti takvih to je makar prirodno.Ja sam Djurin fan i volim njegove filmove,serije i muziku jer ima neki stil zaheban.cije koji je svojstven samo Sarajevu i eto on se sjetio da to upakuje i proda Slovencima,Hrvatima,Srbima i ostalima sto se niko drugi nije sjetio.Enis Beslagic ako ga spominjete je lik kojeg je NMK proslavila,a moze Djuri da zahvali za svoj uspjeh.Sve na stranu ja obozavam Bombaj Stampu,a svako ima pravo na misljenje !
@Sar Pa dobro,to je tvoje misljenje,ali nisi mi odgovorio na pitanje,koju muziku slusas!? Tvrdis da im je svirka slaba,pa dobro,koja,tj cija je svirka po tebi dobra? @@SA Jesam,ja sam :) ,moram priznati da si me nasmijao!Poz
Bombaj stampa je lokalni Sarajevski bend, nikada nisu izasli dalje od aerodroma po popularnosti...Ko voli nek izvoli, ali zalostan bend u biti.
Đuro jesi li to ti?
Jao sav sam se najezio zbog tih zastavica :)) Vidis koliko si naivan, pa to su jeftine fore bas za takve kao ti, ista fora kao\"Sarajevo najljepsi grade na svijetu\". Pusti bolan tu pricu. Nemoj meni pametovati o Djuri i ostalim, Losha i ostali ljigavci. Ko ovdje uopce spominje Merlina? Vidis da si i ti crno-bijelo! AKo nije Bombaj Stampa onda mora da je Dino Merlin hahaha. Jadno. Da, povraca mi se na te jeftine folove i lazi Djurine, povraca mi se na film o Loshi(Plavom Orkestru), sta cu, valjda je to moj refleks na laz! Ako je za tebe Djuro legenda, za mene nije i tu nema dalje rasprave. Ja samo kazem da je ova svirka slaba, slab bend sa slabim pjesmama. Uzivaj ti meni! :)