Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malala, Dylan, Obama, Aung San, Al Gore... ne znaju na Akademiji gdje udaraju ...
Seronja nafurani. Kad su mogli naucnici svjetskog glasa doci, ispostovati normalnu ceremoniju i kulturno primiti nagradu za svoja dostignuca, ovaj klempo se nasao glumiti neku "klasu". Nisi je ni zasluzio, iskreno.
Da budem iskren,Bob Dylan mi nikad nije bio mrzak, mada njegov stil svirke i nije bio praznik za moje uho.Nobelova nagrada poslije ovog i nema baš mnogo smisla.Apsurd!
@Velez4za - Pa i meni, nit' mirise, nit' smrdi. Nije bas za moje uho isto tako. Trebao je bar d pocetka ispostovati kulturno Svedjane kao sto to rade veliki naucnici, uzeti kulturno milionce ako mu nije do njega i dati ih u dobrotvorne svrhe ili za unapredjenje muzike, nauke, nekim udruzenjima za klince, ili nesto slicno. A ne da pravi farsu oko necega sto je vrhunac karijera za mnoge naucnike npr.ili borce za slobodu/prava, i sl.
Nek se hebe...
ebo vam on mater
konacno se ova trakavica zavrsila
Bobe legendo, Srbi su uz tebe
on nije uz srbe, pametan je to covjek ;)
Mogu mislit titanske li duševne borbe sa samim sobom i dileme : DA LI DA UZMEM MILION DOLARA U KEŠU ILI NE, A DA ZA DRŽIM SVIJETLU MORALNU PUTANJU SVOG ŽIVOTNOG DJELA. Izgleda je dilemu riješio na isti način kao BAkir i drugi borci OČI U OČI sa neprijateljem ! :)