Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesme im nisu toliko lose, ali niko ih ne voli, zato jer ni oni nikog ne vole ;-)
Kada promjenite pravilo BIG 4 (Direktni finalisti) mozda nekad i pobjedite.Do tada svi mi koji nismo BIG 4 smo zrtve diskriminacije a vi rasizma.
Ma nema veze da li je neko crnac ili belac, musliman ili hriscanin. Decko iz Norveske je bio kopija proslogodisnjeg predstavnika Svedske, a i Norveska je zemlja sa najvise poslednjeh mesta, eto otkud na kraju. Kako je Marija pobedila? Sigurno ih nije ocarala izgledom i dobrom reputacijom svoje zemlje. A i koliko se secm jedan od boljih plasmana Francuske je neki crnac od pre par godina. A Britanci imaju najbolju muzicku scenu, to niko ne spori, ali salju promasaje.
Ja mislim da Loreen nije muslimanka, njeni roditelji su iz Maroka a to joj nista ne znaci jer samo citala neki clanak kako se ona našljemala ko stari svat na svadbi poslije imenovanja pobjednika eurosonga i plus cula sam da je biseksualka tako da sigurno nije muslimanka
srecice moje, nije zbog rasizma, pjesme su vam truba
Niko ziv ne voli Engleze i ne znaju kako da to sami sebi objasne nego uz pomoc starog dobrog rasizma, umjesto da jednostavno pogledaju u svoju istoriju i otkriju razloge.
Bolje da zidovi da se povuku iz takmicenja. Oni nisu u Evropi
ccc pa ako je tako kako je onda loreen marokanka muslimanka pobijedila?
@noname big4 je uvijek u finalu jer su oni ti koji finansiraju eurosong kolko ja znam
Ove godine je Norveška bila zadnja jer je pjevač porijeklom iz Irana i vjerovatno musliman. Naravno da ima rasizma na Eurosongu, ali nisu oni najčešće žrtve...
crkni cokoladniii
Da su pametni i ovi naši s BHT-a pa od.j.e.bat\' to takmičenje, koje se svelo na skandinavsko, balkansko i istočnoevropsko svršavanje na svoje susjede!!
Koliko ja znam, Jade Ewen je bila 5. i to po mom misljenju uopste nije los rezultat, a opcepoznato je da je Eurosong cista politika i međususjedsko glasanje. Grupa Blue je imala super pjesmu, ali su zbog zirija zavrsili 11., a trebali su biti isto 5. :D
Aj ne serite.
Ko su ovi?