Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fenomenalno izvela pjesmu Wrecking ball. Nekad covjek mora biti oprezan I kad zelju zamisli jer nikad ne znas na sta ce to na kraju izaci.
Napadac pravo temeljan,dva pistolja ponio,veli ako jedan zakaze...neki ljubomorni stalker.
@Mustaffa Garaggic U pravu si Mustafa,ja sam pravo detaljan. ;)
@ZlatnaDoline pa nama jeste najgore. znas kako kazu, svakome je njegova bol najteza, prema tome sta me briga za Ameriku koju necu nikad vidjeti, trebam se valjda tjesiti kako se u Americi i Africi desavaju gore stvari, ili mozda trebam se voditi onom "samo nek se ne puca, bar nam je mir za razliku od Sirije i bliskog istoka" a vamo dumam smijem li navecer dijete u prodavnicu povesti kad hljeb kupujem jer svake sekunde moze biti oruzana pljacka. Po ulicama Sarajeva svakodnevno trke F1 i Moto GP
Ovo nije drzava za covjeka. Dosta smo u ratu propatili, daj bar sad da prozivimo neki zivot, bar da smo sigurni ako nismo bogati, bar da nemam redukcije vode kao sto smo ih imali u ratu... ali jok, nas svaki jad mora zadesiti.
najnormalnije je ovo tamo postalo jer je svaki gradjanin naoruzan a vi i dalje crnjacite sve da je ovdje najgore