Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova više baca na Adila nego na Adele
Nije losa ideja, al prosjecna realizacija. NE odise kao da je ozbiljna kompanija
yebo mater, pa jesmo li mi debili ili na balkanu trzni centar nema kvalitetnu maskotu. Ako vec hoces da imas maskotu ulozi u to. Bingu maskota kesa, alooooo kesa. Ajde kesa boze pomozi, a onom Konzumu jad nekakav zeleni mali kodi, kocka nekakva maskota. Boze sacuvaj
Pa Adela je svakao Bošnjačko muslimansko ime. L.P. Haris
Ko uopšte na početku karijere umjesto da gradi svoje ime i pravac pristane da prepjevava tuđe pjesme i bude nečija kopija? I to ni manje niviše nego dosadne, latargične Adele.
Dobra fora, odlicna :) u moru šunda šablonskih reklama Konzuma, Robota i tzv centara, ovo je pravo osvjezenje. Ljudi svaka cast za ideju :)
Bosanska adele hahaahhhahhah, gdje ja zivim tarik promijeni mi ime
dobar je bingo, ne samo radi cijena nego generalno radi odnosa prema kupcima ... samo naprijed tuzla