Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo fukare i kao oni opusteni onaj pusi cigaru kao on lud i svoj. jedino se onaj kreten Stefan Pejovic stari dostas uhljebio kao nakav glasnogovornik FUJ...licemjerstvo na djelu
A sto se ono dvoje mlate u pozadini hahah
ni ime grupe nije originalno vec inspirisano imenom grupe Billy Talent,ali to nije nista novo...bas kao i muzika Dubize Kolektiva koja je cista kradja i plagiranje Asian Dub Fundation-a itd i tako blize...
SARAJEVO X JE KARINA.
ebo vam bili andol pleme. ukinite ga sa naslovne vise. je/o vas grob
OSOBA JE ZBUNJENA ILI RASTRESENA kad - tokom razgovora svako malo štipka bradu ili je dodiruje prstima
jao oprostite molim vas sto radimo i sto dolazimo kuci umjesto da idemo da na vas koncert u kino bosnu....e pa vala ne pada mi na pamet bolje mi je fino odmarat a ne slusat vas levate najobicnije koji sviraju samo 2 akorda....osim toga pravo ste jadni i ofirni na ovom snimku a da ne govorimo na sceni uzivo.....pa kako vas noje sramota nastupat uopste izgledate svi ko najobicniji futavci, a muzika vam je mrak ne treba vam kontakt, ove likove treba zakonom zabranit i postavit ih pred trznicu da ih raja gadjaju jajima....a onaj pejovic nek mi samo jos koju progovori šatro on nakav borac za ljudska prava eno ga sad krade od nas poreskih obveznika koji gledamo TV poslje posla, a sad lafo savjetnik nekog glavonje u ministarstvu obrazovanja pravi se pametan nista ne dira lagano 3000 plata i to sve sa srednjom skolom....e pa i ja bi svirao da mi je tako u zivotu, zato mrš u PM klosari nafurani umjetnicko politicki, fatajte se krampe i lopate bolje bi vam bilo a nama da ne govorim. Vozdra
meni su najjaci ovi iza sto se mlate hahahhaa
@sonny zabij si frulicu tamo gdje je zabija i ovaj lijevi iz ozsvježavajućeg benda
I ostali su u pamćenju...jedva sam čekala da ostave instrumente i odu sa bine.
VIDIM MNOGO ZLONAMJERNIKA OVDJE NAKIH. NIJE VAM OVO TEREN BA IDITE U SUMU PONESITE FRULU PA SI SVIRAJTE PAPCI. \"Billy Andol\" OSVJEZENJE I KVALITET SUPER SAMO NAPRJED DECKI.
Dobar pokusaj. Soba je bila bolja...
Fini su momci. Vide se da nisu iz Sandzaka.
Bice da jesmo ;) Samo meni su ovi momci bezveze i htjedoh ostavit komentar, al onda procita tvoj i nadjoh se...kauc i daljinski su mi u zadnje vrijeme glavna aktivnost poslije posla :D A o pritisku mi ne pricaj, mozak mi se poceo perutat..
Imaš od mene 1 pozitivni poen :)
Hahahahahaha.. Ti si prava legenda!! Niko nikoga ne tjera da komentariša samo pozitivno. Poenta je da oni nisu toliko negativni u svemu ovome da bi na njih ispoljavali nezadovoljstvo vezano za sve ostalo što nas handri. Mi smo, meni se čini na istoj strani.. samo smo svi pod velikim pritiskom svaki dan..
I ti si nekakva cudna biljka izgleda, neki Hipi-Fašist il tako nesto. Znaci komentari su dozvoljeni samo ako su pozitivni i odobravajuci, a onaj kome se ne svidja ima da suti i drzi to za sebe. Naravno ovo vjerovatno vazi samo kada je rijec o necemu o cemu ti nemas negativno misljenje. A tu budalastinu oko posla si sama pocela.