Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji festival u Evropi je korida u Čevljanovićima. Usput, svi ste pozvani 2 augusta. "Kakav Exit, kakvi bakrači Samo jedni su Čevljanovići"
Dobra je kroida, ima taktika, ima radost, ima sve. Samo treba renu napraviti na Kosevu, i mra bti malo ostrije.
A Znaci ne se bikovi bodu koliko hoce. To je fair borba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam cuo da je i Cerić bio na ekzitu.
koja tuga :( kod nas vrhunac acu lukasa dovesti i dodje 500 ovaca, ljudi naprave svjetski poznati festival gdje cijeli svijet dodje... zato i misli svijet da je bih negdje oko antarktika
zar nije exit u hrvatskoj ? :(
halalite ja mislila ultra hahah
Nemoj vise da mislis :P
ne fura me skakanje, bobe, alkohol, guranje djecurlije u prvom redu i ''šutke'', smrdljivi zadah alkohola za vratom nekog propalog alternativca od 60 godina koji je jos teenager u glavi. vise sam za ležaljke, plaže, kafe, zalaska sunca i korpe voća.
bolje vam je da posjetite #vecer ilahija i kasida# na vranduku nego da slusate tu vlasku zatupljenu muziku
Znaci, ako se festival odrazava u Srbiji - na njemu se dakle pusta vlaska muzika? Koja logika jbt grom!! Vidi se da nisi mrdnuo nigdje iz svoje rupe!
Imali smo i mi nekad Futuru,kada exit nije bio ni na mapi,ne mogu samo zamisliti sta bi danas bilo sa Futurom da je ostala,kakva bi imena elektronske muzike dolazile u Sa.Ali neke strukture sto politicke,sto gradske su ocito odlucile da nam to ne treba,jok fuj to,daj aca,seka itd.
a jeste li isli na "ultru"?
Ultra Europe izmislilo event za ovo. Od organizacije, lokacije te posjećenošću, do naravno više poznatih headlinera. Mada ne kažem da EXIT nije dobar. Samo kažem da je bolja atmosfera na Ultri.
Pa de da vidimo te review-e
EXIT isfuro prije 10 godina
Kad kaze: "svirao do 8 ujutro" - a DJ. Pa valjda DJ-evi mixaju i puštaju muziku, a nikako ne sviraju
Svirao na winampu.
Hajde da se drogiramoooo...
Densel Washington - slika 7
sve go horsas i travar.
EXIT jer da znaju evropljani da su izasli iz evrope i civilnog drustva.
Jesi li to htio da kazes "civilizovanog" pa se malo zbunio?
upravo tako. hvala na ispravci :P