Evo rasporeda koncerata
128

BiH nema ni na mapi: U Hrvatsku ove godine stižu brojne svjetske zvijezde

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Ni ove godine, nažalost, nema najavljenih koncerata svjetskih zvijezda u našoj zemlji. S druge strane, u susjednu Hrvatsku stižu brojni muzičari svjetskog glasa.

Sting će održati u Zagrebu poseban koncert u sklopu svoje svjetske turneje u Areni 27. maja 2024. godine. Na pozornici će mu se pridružiti njegov rock bend, a "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottle" samo su neki od hitova koje će izvesti.

Popularna pjevačica Dua Lipa nastupit će u pulskoj Areni 8. i 9. juna te će izvesti neke od svojih hitova poput "New Rules", "Levitating", "One Kiss" i nedavno objavljenog "Dance The Night", koji je soundtrack slavnog Barbie filma, te zadnji singl "Houdini" koji je napravila s Tame Impalom.

U Hrvatsku stiže i Avril Lavigne. 17. juna 2024. godine kraljica pop-punka nastupit će u pulskoj Areni. Bit će to njen prvi nastup u Hrvatskoj, a stiže u sklopu turneje albuma "Love Sux".

Jedan od najvećih heavy metal vokala Bruce Dickinson vraća se pred zagrebačku publiku na koncertu koji će se, kao jedna od stanica svjetske turneje "The Mandrake Project", održati 13. jula 2024. u Hali Zagreb, najavili su organizatori koncerta.

Jedan od najvećih rock bendova posljednjih decenija Queens Of The Stone Age dolazi na zagrebački stadion Šalatu 23. jula 2024. u sklopu velike svjetske turneje, koja prati aktualan album "In Times New Roman".

Nakon punih 13 godina jedan od najdugovječnijih muzičara današnjice Lenny Kravitz vraća se pred hrvatsku publiku. Američka rock zvijezda Lenny Kravitz nastupit će u pulskoj Areni 28. jula 2024. godine u sklopu velike svjetske turneje "Blue Electric Light Tour".

U Zagreb na Hipodrom stiže Ed Sheeran 10. augusta. U prvom danu nakon najave koncerta rasprodano je 80 posto karata.

A ove godine vraća se INmusic festival. Nastupit će poznata imena poput Paola Nutinija, Hoziera, The Nationala i Dogstara, rock-benda u kojem svira i glumac Keanu Reeves.

Cijene ulaznice za pojedine koncerte idu i preko 100 eura.