Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zenicki posljeratni muzicari zajedno nemaju pjesama za albuma
Pomoglo mu je što je sin legendarnog Nakiba Avdagica. Osim toga je osrednji umjetnik.
Ovog nema gdje nema,izvlacenje binga,direktor bibilioteke i satro pjevac...
@Go123gog Metastazirao
BH kantautor... "svet", "menja"... No comment!
Zanemariti ove luzere ispod što u životu vjerovatno i nemaju ništa drugo nego negativu koju prosipaju po svakom koji je kreativan i nešto vrijedi. Podrška i pohvala za rad koji ima dušu...
Svi koji rade ,imaju posao , rade u bilo kakvoj firmi hrane neradnike. Neradnici su ospice ljudskog roda.To ne cini nista za drustvo a zivi na tudjem radu kao parazit. Ljenost je gora od bolesti. Dosta ljudi koji zive u gradu su neradnici. Uvjerio se licno. Imate takodje svercera dosta. I umjetnici su neradnici osim ako nisu uposlenici neke firme ili eventualno imaju svoj obrt.Furaju se da su akademski gradjani i boemi (imaju komplekse).
@gooUser1601983729 TAKO JE... TREBO JE SNIMITI "NEMA LEBA BEZ MOTIKE" XAXAXAXA
Ucini mi se da je pocelo izvlacenje Binga he he
pjeva uzas..dikcijaaa i bojaa glasa ko kad vodokotlic pustaas
ko je ovaj karinas
@korondzija neradnik je u svakom slucaju