Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul ovo oni što troše 350.000 KM iz budžeta za pjesmicu koja traje 3 min
bosna je majka svim bosncima.
E moji konji, ako vam Bosna ne valja, onda idite iz nje! A ljude koji ju vole ostavite na miru. Cinjenica je da Vukasin SUCKS i da je takva muzika svirana 80ih godina, ali je cinjenica da je i muziku i tekst napisao neko ko nije Srbin, haaaa, sta cemo sad? Ja sam Luka, Srbin iz Bosne, volim Bosnu i sve koji ju vole. Zivjela Bosna!!!
nele zar se ne kaže LEPE,zar ti još ne SEDIŠ na onoj ulici što spaja DVE države,zar da te mi učimo srpski
LUKA T.U.R.Č.I.N.E. NADUDLAJ SE N.E.O.B.R.E.Z.A.N.E. K.U.R.Č.I.N.E.
J.E.B.E.M. LI TI KEVARU PRODANU ZA KOGA TI JE BABO RATOVAO,PRVO TREBA TEBE I TEBI SLIČNE PA ONDA SVE REDOM!
Nemojte vjecito pokazivati koliki ste muskarci *rcenjem tudjih majki i sestara. Ja jesam Srbin, ali na ovaj nacin kako ti to radis gosin w, to ne ide. Ja sam rodjen u Bosni, odrastao u Bosni i zivim u njoj, ako imas problem s tim, jb se! Imamo mi dosta problema i bez nacionalnosti seljacino! Ajmo se prvo pobiti, pa da idemo zajedno u uniju. Hehe. Kakav moron. Sve vas volim, Luka I, ZIVJELA BOSNA!!!
Murate ne potpisuj se sa srpskim imenima-provaljen si.Jes da vuče krv pradedova što prihvatiše pogrešnu veru za večeru...al šta ćeš.I da umalo zaboravih-naprčim ti se mame i seke sa ne.o.b.r.e.zanim!!!
Vukašine srpski sine,orao sa četiri S ti u srcu. PS.DA SE ZOVEŠ MURAT ILI MUJICA NE BI BILO NIKAKVIH PROBLEMA DA PEVAŠ I KUĆA-POSO POSO-KUĆA PESMICU,AL POŠTO NOSIŠ STARO SRPSKO IME MUJE OĆE DA POCRKAJU-.EBIGA ŠTA ĆE JADNI.
Kako nebi bili kad nece da nam ukinu vize
koji ste vi ograniceni seljaci
jepote kakva ulica http://pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/4/14/101912/ulica.jpg
Jadni smo mi kad smo mogli poslati \'ovo\'\' na Eurosong poslije genijalnog Lake. Jos jedan dokaz da pjesmu ne treba birati ziri nego narod. Zivjela Bosna!
Јадни смо ми кад смо послали \"ово\" на еуросонг послије генијалног Лаке. Јадни. Још једна лекција да жири не треба да бира пјесму, већ народ. Једна је Босна!
e moj nele bolje bi bilo da si javio da si kupio novo auto,završio fakultet,našao kakvu curu ili se bar pošteno najeo,a ti se jadan u nedjelju ujutro raduješ nekakvoj uličici...ccccc