Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"U spotu je i mladi rođak poznate pjevačice Solange\" jeste li sigurni? Solange joj je sestra idioti, a malog rođaka poznate pjevačice ste samo vi mogli uočiti u spotu (odnosno preloše prevesti članak sa stranog portala)
Ovima sto pricaju kako nije trudna jer joj nema stomaka u videu, snimila je sve ove zadnje spotove prije 4 mjeseca i sad ih uklopila u jedno ;)
...sto se ofira ccc, pa gdje joj je stomak? Sad znamo da ce surogat majka roditi...ccccccccccc hahahahahahhahaha
Dugo gluplju pjesmu nisam cula!
trudna, jelda
Solange nije mlađi rođak od Beyonce, nego je to mlađa sestra od Beyonce, koja je također pjevačica ;)
prelijepa je, ali se oblači ko nekakva điđanka! toliko šarenila ružnih stvari i ružne šminke, ne laska joj nimalo, koliko god da je lijepa...
pa izbacuje spot za spotom, jer pokusava da udje na billboard hot 100. nijedna njena pjesma s ovog albuma nije bila u top 20. toliko o njoj! iritantna totalno
heftu ne bi sLazio s nje...
to je taj dubokoumni lyrics..
sve neke debelguze
Sto joj pase ovo druzenje s crncima, ko ciganka je jbt.
Aman jarabi mesa sve ovo treba na raznjic.
awww super, sad ce svijet biti bolji xD
Jedan palac dolje novinaru koji nije spomenuo kontroverznu trudnoću Bejons.