Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jesu EXTRA !!!
Odlična svirka, bravo Zoster! Šteta samo što su Sarajlijice snobovi pa im je važnije biti viđen u SFF zoni nego poslušati odličnu svirku
ja nikada nisam vidjela nista ljepse od marija !!! da nije zauzet, odlucila bih da se udam za njega... hah kakav je ovo covjek, sta je ovoooo
sve sto se moze dodati na ovo je... Imači kada
Rekao si pravu stvar, samo što ne kontaš. Rekao si \"ispoštovali\". Vidiš, kada bi smo se ovdje svi više međusobno poštovali i uvažavali - bilo bi nam svima ugodnije, osjećali bi se svi dostojanstvenije. Nepoštovanje = seljakluk, bahatost, primitivizam, ograničenost,... (nije sramota ako se prepoznaš, sramota je ako se ne popraviš)
šta će jadni \'ahbab\', il je neki iskompleksirani titoidni balijica kojeg su \'Drugovi\' naučili da mrzi samog sebe, ili je pak neki usmrđeni paljanski kopitar, u svakom slučaju je jadan, prosto mi ga žao
USTAŠKI PIVCI
Organizatori sigurno češće i više misle na Srebrenicu i njene žrtve nego vi visokomoralni i ganuti dušebrižnici.
@ahbab Balij.o, to što su prekinuli ezan, a tebi to smeta dokaz je tvoje nesvijesti vlastitog identiteta, nepoštovanja prema bilo čemu. Neku noć su iz istog razloga svirku prekinuli iz Mostar sevdah reunion-a, za takav gest- RESPECT! A ti, bal.ijo zatucani samo tako- nećeš daleko dogurati, upamti!
Jadu opančarski, okupaj se, tukneš
Davno sam ja prognozirao da će grupa ZOSTER biti vrhunska grupa. Vrijeme je pred njima...Još ćemo se mi naslušati dobre muzike i dobrih tekstova od njih...Svaka čast !
dubok je dzehenm bice mjesta!!
@ha? nisam ni mislio da prigovaram zosteru. on je svoje odradio. ali mislim da su organizatori trebali da misle na to. ova tri dana se moglo bez tih programa i na sff-u i ovdje. nije mi jasno kako da se potrefi bas kad se trebamo sjecati najtezih patnji ovog naroda.
@hmmm Pitanje je : Kako ljudi mogu organizovati nešto ovakvo kad znaju da će 11.07. \"zakačiti\" tu manifestaciju? Čovjek pjeva, vjerovatno mu je plaćeno, nije pjevao na dan dženaze i on je po meni skro čist (da je bio bilo ko od pjevača nevezano za Zoster). Kao organizator će ispoštovati Srebrenicu tako što \"neće biti programa 11.07\" :/// Po meni je to licemjernije, al\' svakom svoje.. Zoster, svaka čast!
bila dobra svirka... dobra energija i taman ljudi:) sve pohvale... odjavna pjesma za 10 jer smo stvarno iz PM:)
Još da nisu prekinuli odličan koncert da bi \"ispoštovali\" ezan, bilo bi za 10!