Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugme pa brega je pokrao sav muzicki market ovi momci su originalni i ja im zelim sav uspjeh u zivotu i poslu
Originalni kao lanjski snijeg, izvini ali veze ti nemaš sabane Nekad čuo za Asian Dub Foundation, Afro Celt Sound System i sl. bendove koji su se harali prije desetak godina? Ovako, neoriginalni i blijeda kopija istih.
Koliko mi je drago zbog njihovog uspjeha, toliko mi je žao što jedan takav bend, koji je, realno pučki,,, na prvu ili ako hoćete muzički nezreo (moje mišljenje) nosi titulu "najpopularnijeg" na ovim prostorima... Kriteriji su se baš srozali... Jbt kad samo pomislim na bendove kao što su Dugme, Indexi, EKV, Smak, Leb i Sol... a danas, Dubioza no 1 :SS
@poppyflower dugme pa brega je pokrao sav muzicki market ovi momci su originalni i ja im zelim sav uspjeh u zivotu i poslu
Svaka čast. ❤️🇧🇦❤️
Svaka cast dubioza, a ovi majmuni u komentarima sto su zaostali za bratovima i sestrama, kao i ove cece, mece i brece mogu samo da vam ga znate sta vec... Samo naprijed, jedna od najboljih poslijeratnih grupa.
@d3xt3r Pusti paćenike, sve go papak i đikan.
Sretno Nebuloza kolektiv.
Ovi su svi izgradili kuće pljuvajući po sopstvenom narodu.
idi slusaj jalu brata Bgt
Bravo za Dubiozu
Tooop su i orginalni!