Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najprecjenjenije smece u istoriji muzike. takodjer vrijeme ce pokazati da i radiohead spada u tu kategoriju.
@Trent Reznor Aj Coldplay mogu skontati al Radiohead slabo.Ispade Raznor i NIN bolji od Radioheada, daj ne kenjaj
@cemusveovo reznor je mnogo svestraniji muzicar od Yorkea. U prilog tome, govori i njegov oskar za filmsku muziku, govori how to destroy angels, govori ambijentalni album Ghosts i ostala njegova diskografija. Yorke osim radiohead, smijesni pokusaj da bude dj o cemu pojma nema, ne zna tacno ni ubosti prelaz vec onako prebacuje sa pjesme na pjesme, atoms for peaca - ha-ha. kao sto su devedesetih mediji gurali oasis kao next best thing, sad to isto rade sa radioheadom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volim ih!
Dobri su bili nekad
Jao, super! Ovo cu da slusam dok gledam one jegulje po cesti u Oregonu. Da vizuelni dozivljaj ima odgovarajucu muzicku pratnju. Ljigavo, samo ljigavo.