Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dooooooooollllazimmmm..........spica i bez ovog sam htio doci jer je predobro na Borackom.......
dobrodosli na Boracko.. @speed .. izvoli ti golfom gdje hoces, takvi nam i ne trebaju!!!
@ha Eto ti posao, sad nemoras izaci iz BiH... :D
Ko ce smece pokupiti poslije ove parade primitivizma?
@Slabic :) hehe Povescu i tvoju majku, pa posto je necu dobro zaskocit, najbolje bi bilo da ti odradis sopstvenu majku umjesto mene... znam ja da volis incest..
A jel uračunat speed i vutra u ovu cijenu, ako nije nista onda od partijanja.. Jarane ja golf naspem za cenera i ostane mi jos 45km za gudre i speeda, kakav 1. maj i boračko idemo na stojčevac ili na barice
Junacino mene povedi isto, jer slabo ces ti tu malu zaskocit. Ja cu to zatebe odradit a ti samo odmaraj i uzivaj u prirodi... :)
čuj junak hahahahahhah
Ja idem sa mojom mackom, ima da se olinja kad je zaskocim :D