Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fu.ck muslim bass ul ulema
Pa ovdje izgleda niko nista ne konta, moram znaci sve objasnjavati kao maloj djeci. Pazi rekao sam da ovi sto komentarisu neznaju za drugu muziku, samo znaju za narodnjake, cajke, gusle i vj.erske pjesme! Nesvrstavam ja vj.erske pjesme sa guslama i narodnjacima, daleko od toga aliiiiiii oni samo to poznaju jer nisi culi za drugu vrstu muzike pa odma pljuju! I da razumijem se u muziku, znam sve o produkcije itd. I ne samo to razumijem se i u ostale stvari jer nisam zatucan da u svemu vidim mrznju, is.lam.ofobiju i masone, ja sam sirokog pogleda dok ostali nevide dalje od dz.am.ije, cr.kve, hr.vata, sr.ba i bosn.jaka!
@Bass Vjerske pjesme ne možeš svrstavati u grupu sa narodnjacima i guslama. Vidim da si muzicki obrazovan, iako mi se cini da od obrazovanja samo to i imas
Sta vi pricate pap.ci jedni? Sta vi znate ko je nar.koman ko nije? Ma ja za vas su samo cajke, nek udara hoooolid pa da se case malo razbijaju je.be.m li vas u us.ta zvalj.ava! I cuj ovoga \"sarajlije\" sto kaze is.lam.ofobija, pa jarane ti nisi dobar nikako, takvi kao ti vide u svemu zavjeru, mrznju, masone, iluminate i vanzemaljce..... Sarajlija ti nisi Sarajlija, da jesi znao bi da se Sarajlija pise velikim slovom, ti si dosljo kao svi ostali, prodali krave i ovce bacili opanke i dosli u grood, je.bo vas onaj ko vas dovede ovdje! Sigurno si od onih sto pjevaju ka.ra.dz.icu ljubim te u bra.du, zivio sam na selu sad zivim u gradu! Hahhahaahahah :) Vi nemate pravo raspravljati o muzici jer takvi sel.jaci samo znaju za narodnjake, cajke, gusle i vj.ers.ke pjesme! BASS-UL-ULEMA KING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovo je demokratska zemlja, pa tako mozes dati ime koje hoces. htjeli ste demokratiju, sta se sad bunite ?? srdacno, stranka demokratskih akcija (SDA)
Sad kad počnu neredi u Pakistanu zbog Bass-ul-uleme. Zapaljena zastava sa ljiljanima, zapaljena lutka sa likom Alije, policija bacila suzavac, vojska upucala manji broj demonstranata.
Ne mora ih niko inspirisat, u pitanju su kao što i sam kažeš narkomani.
\"Bass-ul-Ulema\" baš me interesuje ko je to \"inspirisao\" ove narkomane da daju ovakvo islamofobično ime......
odlicno