Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,opštinski izbori nam stižu.pa prštte pare..lele ,doći će dan kada ćemo zabiti kolac u hertz krvopijama ..hehe
Hahah, \"kultni\", nemoj me je..t! Dobar je Demofest, ali peticiju je, brat-bratu, potpisalo jedno 300 ljudi, uglavnom zaposlenih u DFK i Akvariusu koji to sve organizuje. Cinjenica da nema para za jos jedan znaci da smo pukli skroz ako se ne moze naci makar pola miliona maraka da se tu opere. Nemam nista protiv Demofesta, uzivao sam na revijalnom dijelu i afterpartijima (ove demo bendove je strava i horor slusati, mada se povremeno pojavi neki sa muzicki pismenim clanovima), ali bi radije da se drzavne pare prestanu krasti i usmjere u nesto korisno, na primjer zaposljavanje sirotinje.
@ma samo tako znam ja da si ti ljubomoran, ili te svrbi guza pa bi ti malo, a?
treba ovu v.la.hinju dobro i.skarati ,pa da vidi kako bosnjo j.e.be
\"...ovaj kultni banjalučki festival je pokrenut 2008. godine...\" Eto sad, festival odrzan triput a vec je \"kultni\". Pretjerujete.
volim i ja ovu brankicu moju..