Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako bi trebalo svakih 20 dana da budu koncerti bas mi je bilo lepo u subotu i nedelju
Da, a mi moramo "uživati" u bubu corelia, mirzu šuta, hakalu, enesa begovića, cice, mace. upm! što nama ovakve muzike nema
Viesti iz susjedstva?
Uzivanje uz metuzaleme. Ali ipak vrijedno pomena, primjecen je oznojeni Muharem Bazdulj go do pasa u prvom redu, pjeva pogledaj dom svoj andjele i titra jajca cetnickom vojvodi Bori Corbi.
https://www.facebook.com/Banjaluka-i-njenih-45-d%C5%BEamija-103568685334687
Banjalučki dani muzike su uvijek u tvrdjavi Kastel, u znak pobjede bosanaca nad austrijancima 4.augusta 1737. godine .... vise na Google.
Pa nece valjda uz onog mujezina Merlina
Srpska muzika u srpskom gradu u Republici Srpskoj...... ljepota
Srpski brejkdenc