Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST I LICNO SAM POCASCEN ZIVOTOM DA SAM ODRASTAO I SAZRIJEVAO UZ TVOJE BALADE.LICNO MISLIM STO JE RAHM.SAFET IZGRADIO DUH SEVDALINKE DO SAVRSENSTVA DA SI TI TO URADIO SA BALADOM
jel moze jedna o mom toaletu?
Krajem mjeseca u Tuzli, hajd neka i za nas napravi :)
jel ovo na bosnjackom 😂
Nadmašio je Radeta Šerbedžiju po ljigavosti, ovaj, jugoslovenštini.
@NewOrder Mišljenja sam da samo idiot može tako nešto reći za Baleševića a i za Šerbedžiju...
...još tamo negdje šumi mura, Al sve je manje avantura". Dobro Đole kaže: Stari se. Vrijeme i gravitacija sve nas slama i zemlji vuče i obara! Još da mi je dočekati da Sarajevo i kanton dobije moderan metro sistem, "pa nek bude šta biti mora"
Navikao je Djole da pise po narudzbi jos iz vremena "Triput sam video Tita marsala". U zadnje vrijeme pjeva Zagrebu, Sarajevu, Zadru. Samo jos fale Split i Osijek. Kako je krenulo, svaki grad iz kojeg su Srbi protjerani dobice na dar pjesmicu od naseg panonskog mornara. I mic po mic, jedan od junaka mog djetinjstva se pretvori u glistu.
u srajevu, ako nisi, znao zive i srbi
@MehmedHasibov izvini meho nisam, znao evo, sad od tebe, saznah pozdrav za, srajevo a posebno, za tebe i tvoje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Potrudi se ti da napises pjesme za novi dvostruki CD.