Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
>>> Bili smo u Ljubljani, Zagrebu , Beogradu i Nisu ., a od """ vecih """ gradova ostali su nam Skopje i """ Podgorica ""
Crna Gora ima 620.000 st. a grad Sarajevo oko 300.000, u koji nikako ne mozes da racunas ono sto je bilo racunato 1991. pa naguralo 500.000 (Pale npr.) Kanton ima oko 450.000, grad 300.000, popis ce ti i pokazati.
Sta se velicate vlasi jbo vas ovaj krkan iz beograda. Ko je on ? Za casu informaciju Podgorica je selo. Cijela Crna Gora ima manje stanovnika od Sarajeva. Crna Gora popis 2011 - 620 091 Sarjevo popis 91 - 640,452 sa okolinom - 850 264 . Danas je procjena da samo grad Sarjevo ima oko 750 hiljada stanovnika a mnogi procjenjuju i 1,100 hiljada kada se u Julu vrate gradjani koji su zaposleni van granica BiH .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a-ha!!!
Mnogi su odrasli vidim uz balegu, a vjerovatno i još ponešto. Iako sam balega i nije kreten kao što je četnik bora čorba, ipak dolazi iz agresorske države i treba ga, iz principa bojkotovati.
Kakav bolan Coloseum, sviraj u domu mladih. Da i obični smrtnici mogu malo uživati :)
odvadi malo pobogu
Respect..al koji je ovo više put u zadnjih pola god-god ?!?!
Nebitno..sta ti smetaju ljudi koji imaju publiku..akooo ti se ne ide nemoj da ides..neko ce ici, ko nije bio prosli put..da li mi znamo za slobodu trzista..pusti ljude da pevaju ako imaju publiku i traznju :)
Ne smeta meni prijatelju niko, ja nemam ni skim problem. Ja sam rekla svoje mišljenje, i ja volim Bajagu slušati..Napisala sam respect. Ali se pitam koji li je više ovo put.. Svak ima svoju publiku, stoji..
Nek mu neko kaze koliki je kapacitet usca
momci umislili da su Beatles-i
Divno, jos samo dovedite Boru Corbu i Neleta, kako smo poceli istaknute Slobine ratne prijatelje prihvatat' ne bi me cudilo da za par godina Momcilo Krajisnik pije kafu u Strosmajerovoj.
Bajagu porediš sa fašističkim smećem? Što to?
Raspitaj se o njegovim aktivnostima jos od napada na Vukovar pa do kraja rata, nije ni on cvjecka, al haj', neka ga nek pjeva, nek se prisjeti raja mladosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)