Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sanela, bravo Danise!!! Super spot!
Perfektno! Dokaz da imamo i ljude i lokacije za snimanje svjetskih spotova, filmova i serije, a prije svega ljude patriote koje vole ovu zemlju. Svaka vam cast!
Joj, ne daj Boze da spot nije radila agencija Fabrika, dakle ista firma kao i sto je Radio Sarajevo koje sad gura ovu pricu, ili da ga nije rezirao Danis Tanovic, a finansirala Sanela... Pa svi bi ga toliko pljuvali, toliko provaljivali i rugali se i spotu i ovom jadnom "talentu" od "Biber wanna be" klinca, da to ne bi bilo normalno. Ali evo vidim da i Radio Sarajevo zna promjeniti svoj "alter" ukus, kad se situacija malo promjeni. Toliko o dosljednosti FGR-ovskoj...
STRASAN SPOT BAS PUNO PREGLEDA NA YOUTUBE CITAVIH 500
PARDON 1200 UZ POMOC KLIXA
asher misli da je usher
POZ SA SABETA NA 02:04
I naravno, opet KAKANJ! Mnogo smo jaki :)
nije los spot :D
Trebao bi se Deen ugledati kako treba da izgleda klip
Dobar spot, kad su bili vec tako blizu, malo da su okrenuli kameru mogli su i piramide snimit.
Od ovoliko svijeta nasao ga u Bosni snimati
teško da ćeš naći takvu žensku da je kamiondžija, ovo je već sci-fi spot :D