Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...8 se marta ne slavi u cijelom svijetu, samo u komunistickim i post-komunistickim zemljama...pogotovo se ne slavi u harabiji a bogme niti u jednoj kap\'talistickoj zemlji...ni cifuti ga ne slave...
Je li ovo onaj arsen sto u kuci ima zlatnu sholju.
TAKo JE ARZIJA NEMA NEPISMENA NI ZAOSTALA DO NEPISMENA BOSNJAKA na sirem pdorucju poznata kao Suljo i Mujo
Hahahahha to Arzo, reci hin!
8. mart NIJE MUSLIMANSKI praznik i podhitno zabraniti obiljezavanje 8. masra u nasem Sarajevu! To vrijedja nas Bosnjake a nametnuli su nam komunisti i agresori. Umjesto da dadnu sadaku Merhametu ili IZ oni daju pare za Aresenove koncere koji nije bio ovdje kad smo u ratu branili nas grad!
E nek si ti to VIDILA a ne znas da se kaze \"vidjela\". Prvo ocistite ispred svog praga! Usput, bilo je odlicnooooooo!
Bilo je super!
hahhahahaha to sam i ja prvo vidila :D
njegov sin jazz pijanista Marija?????