Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve cestitke... jedini mladi izvodjac koji suti i radi... pjesma prelijepa i emotivna...spot kao bajka... desetka cista
bas njezna pjesma a uz to puna neke pozitivne energije...svidja mi se mnogo
uz duzno postovanje, ali zaista neznam zasto se u nasoj javnosti forsiraju neki ljudi koji to ne zasluzuju, (ispod)prosjecni autori, pjevaci, likovi se od strane medija uzdizu u nebesa a to bez ikakve osnove.. mozete ih jos toliko hvaliti, reklamirati i vrtiti, ali njihova pjesma i pojava nemaju nikakav efekat na slusaoce, jer ne vrijede.. nasa Pop scena je potpuno stagnirala, odavno vec nema pravih pjesama, niti licnosti.. doticni npr. nema niti jednu pjesmu koja bi bila vrijedna izdvojiti 3 ili 4 minute svoga zivota, ali nije jedini.. pozdrav
Takve su ti nase Bosnje. Ljubomorne na tudji uspjeh :D Svaka cast Armine ....
bravo majstore... dobra dobraa
Orginalan naslov :)
Fina pjesma, jako dobar spot. Svaka čast.
a zasto on to snima? missim.. stvarno nema potrebe. a i dina smo se taman, koliko toliko, kutarisali.
Armin nije peder...
ne radi se o tome, nego se radi o pokusajima da se na silu bude pjevac, zvijezda, sta li. a karine obojica. i din i ovaj derpe.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nas Visocanin :D
Visocaci, najveci prevaranti u regionu
Ta ce on