Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mmmm drkam na njega cesto!
da je isti momak sa istim glasom i pjesmama iz Opatije a ne iz Viskog svi bi ga ovdje hvalili kako je kulturan i kako ne pjeva onaj kic sa GRAND-a (protiv kojeg ja licno nemam nista, al znam kako reaguje ovdje ova moderna raja)........al ovako, nazalost ne ide. morat ce on u neku drugu zemlju da bi se probio.....jbm ti hrdju!
dobar pjevac koji se jos nije 100% probio....al mlad je jos....ima poseban glas i prelijepu muziku. a to sto ga ovi dole kritikuju je tipicno nase.....ne moze nas valjati....slusajte vi Acu Pejovica....
Dobar pjevač, samo da nije još bezveze, bilo bi sve super :D
Učini mi se da piše na srcu popišan
Cuj ti koliko to nema truni maste: "Na srcu potpisan" Non stop neki potpisi, neki mobiteli, neke nemastovite gluposti tipa pili kafu - nije zvala. Patetika na kvadrat. Umjetnost? Dajte molim vas. Pa ti se ljudi uopste ne trude da naprave pjesmu koja ce imati smisla vec da je uvale ovim nekulturnim papcima sa nekom kulturnom etiketom koja se izdvaja iz tesko-dekadentnih turbo folk otrova. I sad, eto kao, ovo je dobra muzika sa dubinom. NA SRCU POTPISAN? Fuj!
poznati bh muzicar? albuma, koncerata, singlova? nece me zacuditi ako klix ukine kometare obzirom da je ovaj poznati muzicar garant uletio lovu uredniku ;)
poznat u Visokom :)
samo mi nije jasno ko nam lupe ove minuse? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)