Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaze se koncert,nego mevlud !
@skijas33 I opet jedu govna sa ovom "razbolje se sultan sulejman"... prvo to nije sevdalinka vec novokomponovano turkofilsko da bule mogu svrsavati dok slusaju, drugo jblo se sulejmana za Bosnu, pogledajte mapu osmanskog carstva u Sulejmanovo doba pa cete skontati... trece, sultan Sulejman nije nikada krocio u Bosnu...
Disko HODZE i SDA PJEVACI I UHLJEBI ili ti STOKA SELJACKO-PRIMITIVNA: Armin Muzaferija, Latif Močević, Eldin Huseinbegovic, Saban Burhan, Buba Coreli, ima ih jos nekolicina sve nadri umjetnici i K ARINE od pjevaca koje nebi nikad vidjele javnosti da se nisu UHLJEBILI preko LOPOVSKE STRANKE SDA... fuj STOKO BALEGARSKA
Znaci odlican koncert! Zvuk, scena i Armin pjeva vrhunski!!!
najbolji koncert na kojem sam bio ! sve je bilo svjetski i unikatno! vokal ubija
Kako su ovdje ljudi jadni, ismijavaju se sa mevludom i ilahijama, govore kako ih Eldin Huseinbegović nervira jer je našao ženu nakon što mu je žena umrla, to sve u top komentarima...Ovaj kliks je izgleda postao simbol jada države, kako napredovati sa ovakvim maloumnicima ??
Izgleda ko bokser a pjeva kroz iglene uši provlači.
Aferim Armine ,baliajći na aparatima,znaš kako kažu "krivom k...u dlake smetaju"
Trebao bi snimiti duet sa Božom Vrećom... neki sevdah-ilahije mashup!
Divi ovog hodžice s Vratnika... još svim bulama svijetle telefoni, koja romantika jbt.
Koja degradacija kulture! Dom mladih i derviske izvedbe! Sta nam SDA uradi za 50 godina se necemo oporaviti od sistematskog zatucavanja! Zamislite kakva ce nam omladina sutra biti na funkcijama, nigdje mladalackog bunta, hormona, krepkosti! Jad i tuga!
Ne znaš ti ni šta znaći "degradacija" tako da se nemoj praviti pametan..."Degradacija kulture" je sve što se tebi ne svidja ? Jadno i zatucano razmišljanje..
Disko HODZE i SDA PJEVACI I UHLJEBI ili ti STOKA SELJACKO-PRIMITIVNA: Armin Muzaferija, Latif Močević, Eldin Huseinbegovic, Saban Burhan, Buba Coreli, ima ih jos nekolicina sve nadri umjetnici i K ARINE od pjevaca koje nebi nikad vidjele javnosti da se nisu UHLJEBILI preko LOPOVSKE STRANKE SDA... fuj STOKO BALEGARSKA
Eeeh nekada se islo u dom mladih da se slusa Formula 4 i Cicak, nove nade nove snage. Dero se rock i metal, od Vatrenog Polj preko 8mog putnika Kerbera Lipovace i Vlatka Stefanovskog. A vidi danas ilahije i kaside odjekuju a zidovi doma mladih koje ni brdjanske granate nisu srusile, danas placu i drobe se iznutra, ne mogu da shvate i svare ove nove zvukove.
@SonOfaGan Ako šta plače onda je Skender-pašina džamija!Ima i koncerata po tvojoj želji, uz cugu,drogu,grupnjake...pa šalji kćeri, ko ti brani. Ahmed Burić il' Dino Mustafić, trećeg nema.
Pa ko vam brani da se opijate, režete i drogirate uz metal i rock kao što ste radili prije rata ? Organizujte se narkomani..Ako se vala nisu drobili zidovi od narkomanske muzike, neće se vala izdrobit ni od Ilahija..
Jeli ovo neki sda pjevač
Divno i emotivno. Svaka čast Armine
ufati se mikrofona, mani se politike ziv bio
mali papcic nekulturni
Sufije nam haraju na sceni.. Ilahije se "pjevaju" uz pratnju instrumenata, a ezan uci poziva na namaz..
ko je natjerao , ove nehljebe, da 2 h slusaju ovog tenakre