Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro onaj rece neki dan "nece ni cetresnica proci a ti ces pjevati"
Pa zato pise dobrotvorni iliti HUMANITARNI, sto valjda znaci da novac ide zrtvama napada :) nije Ariana nasa Regina ili Neno Muric.. zamislite do kakvog bi haosa doslo da su besplatne karte za njen koncert? To bi tek bilo pogubno. Al najlakse je na prvu osudjivat.
Preslatka je
kurava
Bilo bi vec vrijeme da prestane glumiti lolitu.
Ova Ariana je prava maca
Matero, šta djevojčice od 8 godina pa naviše idu gledati...
Previse je nafurana inace je slatka al pokvari sve sa tom napuhanoscu
Elvedine Peziću jesi proćito vijest kupi kartu za UK
Elvedine Peziću jesi proćito vijest kupi kartu za UK
nemoj majke ti
...tinejdžeri su temelj globalne muzičke industrije i profita. jedino njima možeš uvalit serijski štancane proizvode kao "nešto novo & posebno". i onda još glavom plate...
Kaže Dangerous women tour, doista jeste.
djeca je slusaju a ona skoro gola na nastupima :O
@godFree @Sulejmanagic2 ovi se muskarci odmah upale:)...nisam rekla da treba biti nindza niti podrzavam takvo oblacenje..samo korektno u skladu sa publikom koja je slusa(10-15-20god) ps. i primjereno obucena moze biti izazovna;)
@Sulejmanagic2 onda si garant njenih godina, kolega;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo mater Karadzicu i Mladicu sto vas nisu pobili ...mater hebali svoju nesposobnu
Ja bi bolje uradio poso