Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo je majka svih repera na balkanu!
edo maajka broj 1 na balkanu definitivno
ali edo se je prvi proslavio i bio medju prvim koji su doveli rep na ove prostore, i zato je majka svih repera
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
a dobro jebiga... bitno je siriti pozitivnu energiju pa nebitno ko kakav ima stav meni je drago da nas neko smatra dobrim prijateljima i ljudima sto mozda ni sam za nas bagru ne bih rekao
clanak je inace o hrvatskom-srpskom-bosnjackom dijelu bosne i tako to??? a gdje su sejdic-finci-chinezi.... ???
Da je srece da u Hrvatskoj i BiH svi ovo pjevju i misle...yebiga srbija se nije plasirala....da jest mozda bi bila u textu ...
Da nam bosansko-hrvatsko prijateljstvo bude barem u pola od ove himne, dozivjet cemo kakav-takav uspjeh. Sretno i zajedno VATRENI ZMAJEV I!!! Zaista nam malo fali za neko novo bratstvo i jedinstvo.
Odlicna stvar, lupat ce svugdje na ljeto.
Mogao je pjevati o samom odlasku u Brazil, a ne i o prolasku u drugi krug i finalu jer budimo realni to je nemoguće, ovo nije tekst ovo nije muziks ovo je naučna fantastika!
Pa i komšinice pjevaju "saraj'vo šampion" godinama iako svi znamo da je to naučna fantastika i niko im ne zamjera.
@blue,nemožeš ti bez Sarajeva ni na ovom članku.kakvi tebe kompleksi pucaju
pjesma onako ali je namjera ok
Ne volim rep, ali ovo i nije klasična reperska pjesma, pa mogu reći da mi se sviđa. Ipak, važnija je poruka a ova pjesma je nosi. Treba nam što više pozitivnih stavova, a momak je očito skroz pozitivan. Ja ne bih imao ništa protiv da čujem sličnu pjesmu koja dolazi preko Drine.
Ovako treba braca da se paze ! Genocidasi baliteee !
samo ovo se slusa u naredna 2 mjeseca...valjda ce i nasi umjetnici sta odsvirati
Zemljo moja jedina srce drugu ne bira
Znači pjesma je vrh,Ante svaka ti čast!
Dobra pjesma nek se samo pjeva muzika je uz nogomet nesto sto spaja ljude.
E DA HOCETE IGRATI U FINALU SP I JA BI KAO SRBIN VOLEO... Nadam se da ce te vi da navijate za REPUBLIKU SRPSKU protiv SRBIJE!!!
za koga ćeš ti navijati,rs il srbija?
REPUBLIKA SRPSKA!!! Naravno,ovaj put...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ako se mi necemo voliti medjusobno, sugurno nas niko drugi ne voli, odnosno mrze nas
Ovo na stranu , eno Susic u avazu tvrdi da ce u Brazilu biti zabranjen seks i da se igraci snalaze kako znaju . Kaze ima " desanka " :D