Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto serete sa ovim metaforama klixovci...
dobra je ko dobar dan
Slobodna Bosna piše da smo u BiH najreligioznija nacija na sviejtu. Kako novinari nisu iskuplai takav FUNADMENTALAN USPJEH. Od nas više vjeruju samo GRuzijci i Armenci a katoliciji u BiH su najrevniji NA SVIJETU ! NAkon što je u svakoj hrvatskoj seriji svećenik glavni junak ( kod nas budala) evo sada i časne setre u muzičkim spotovima ! HAJD ZBOGOM PAMETI dobro jutro SREDNJI VIJEKU !
Kič!
Pjesma sa promjenom ritma nije za slušanja....pa kaže : Maslina je neobrana Nima koga da je bere Prigiba se teška grana Slomit će se od nevere.....
...kul...kad je moj prađed pjevo u crkvi, od basa njegovog vitraži su crkveni zvonili.
Haj da vidimo ko zna sta je vitraz al da ne gugla 😂😂😂😂
@Kliksovacparekselans Sjedi, pet za trud 👍