Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno da vam kazem, ja sam tako ljubomoran na ove hrvate, a toliko mi je i drago sto su jedna uspjesna zemlja, sto oni ovoliko ulazu u kulturu i turizam. I koliko su hrvatski gradjani kulturno osvjesteni. Pa cak i na njihov hrt3 sam ljubomoran jer im je program extra za nekog koga interesuje kultura. Sta nama fali da ministar obrazovanja malo pritisne djecu u skolama za ove kulturoloske predmete pa da izadju lijepo obrazovani i kulturni. Da se malo vise kultura forsira.
Idi im puši ako hoćeš
Wow eto da vidi narod, cist primjer, kako bi mi rekli frisak, idiotizma i ne postojanje kulture u pojedinca u lijepoj nasoj Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo je tamburat treba
ovaj lik je neki lovac il sta?! Ana i snimci prirode su za 10+, al je "radnja" spota tako glupo ispricana.
Jest lovac. Meni je zanimljiv jako. Valjda upozorava na ilegalan lov u Kopackom ritu i smatram da salje odlicnu poruku
wow! ne mozes prestati da gledas. prekrsano
Idi jadna pojedi nesto!