Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ajmo sad hejteri, ozezite :) Ocekuj Amele mnostvo negativnih komentara upravo zato sto razvaljujes estradu i region i imas taj "centimetar iznad" koji ti Bosna oprostiti jednostavno ne moze i nece. Ne moze to prevaliti preko jezika da nesto valja ali takvi smo. Ja cu ti samo reci bravo majstore za ovo remek djelo! Spot izgleda svjetski i samo gazi redom!
svijest.. Svaka cast na komentaru od a do z svaka ti je na mjestu.... Tjesim sebe, jer postoji jos sačica normalnih i ne frustriranih ludi. Pokupio si moje simpatije 😀
uvijek ce biti samo lokalni pjevac
zašto sve poslijeratne pjesme isto zvuče kao da ih pjeva selma muhedinović.
😂😂😂😂😂😂😂😂
meni je Emina bezveze. Amel je super pjevac. nadam se da ce se sa ovim bar malo probit jer je stvarno zasluzio. ima super glas. a sto se glasa tice, Mirza Selimovic ih sve ostavlja za sobom kao amatere. ako neko misli da nije, nek poslusa novu pjesme a i uzivo nastupe (vecinom na Grandu) pa nek se sam uvjeri.......
*bo te pa ovo skoro pa p*rnic......
Izleda mu je sudjena osrednjost, bez obzira na kvalitet glasa. Steta.......
Mirza Selimovic ubio Balkan s novom pjesmom i spotom a ni slova na klixosranju. Budite malo korektniji.
... ovo što emina pjeva i tekst koji ona pjeva jedno milenijum ispred onoga što si ti otpjev'o, isto kao da su vam odvojeno pisani tekstovi... a pjesma, ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ovo nazivaju muzikom i otkidaju na ovo, isto k'o onaj neki lik što ima onu što mu maca glumi... klubovi... k'o da vam svima jedan lik producira pjesme i svi snimate u istom studiju..
Emina standardno sapce vise nego sto pjeva. A da izgleda kao milion dolara - izgleda. Spot nije los, bez aviona, kamiona. Ukratko.
@antikomunist Slabo bi se ona najela hljeba od pjevanja. Dobro se udala pa joj se moze.
kako glup pocetak pjesme. na stolu kafa od jucer. pa ko jos pije kafu od jucer. daaaaj ba
kakve top liste ? to je izumrlo ima 10 god. mozda mislis na broj pregleda na yt. e moj novinaru
drpanje sa klošarom
razgulice ga mustafa :)
I jedno i drugo antitalenat za pjevanje.
😂😂😂😂😂😂
ODLICNO, SVAKA CAST!
Ah cuj nje i pjevanja....Zemljo!!! Vaik na isti kalup.