Muzika
21

Amel Ćurić se družio s novinarima u novootvorenom klubu Teatar

Klix.ba
U ugodnom ambijentu novootvorenog kluba Teatar (nekadašnji Rock Caffe) danas u Sarajevu popularni pjevač Amel Ćurić, pobjednik regionalnog muzičkog šoua "X Factor Adria", družio se sa brojnim novinarskim ekipama koje su se odazvale pozivu pjevača da se upoznaju sa i podrže njegov rad i buduće projekte.

Predstavnici medija tom prilikom upoznali su se sa daljnjim Ćurićevim koncertnim aktivnostima u Bosni i Hercegovini i regionu, te su uživali u nekoliko Amelovih pjesama, između ostalih i najnovijoj "Neizdrživo", koja bilježi veliku popularnost i gledanost na Youtube kanalu, koje je uživo odsvirao na gitari.

"Hvala medijima na velikoj podršci. Ovo je jedan mali znak pažnje za sve pripadnike 'sedme sile' bez kojih sigurno ne bih napravio veliki napredak u karijeri i koji su mi uvijek bili podrška. Pjesma 'Neizdrživo' za vrlo kratko vrijeme ima mnogo pregleda na Youtube i ja sam prezadovoljan kako je primljena kod publike", rekao je Amel Ćurić, a pored njega novinarima se obratio i Amil Lojo, autor pjesme "Neizdrživo".

Amel je otkrio i da radi na novim pjesmama te da u decembru ima mnogo evenata na kojima će pjevati. Raduje se nastupima sa svojim odličnim bendom u gradovima u kojima još nije gostovao nakon pobjede u X Factoru - 4. decembra u Bihaću u klubu Svarog, 10. decembra u Travniku u Domu kulture, te 26. decembra u Jajcu u caffe baru Coloseum.