Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov problem postaje sto on obradjuje iskljucivo tudje hitove. Tip bez sumnje ima glas i znanje, medjutim treba mu dobra pjesma i pogotovo dobar tekst pjesme.
Tačno tako, davno je jedan naš muzičar rekao nekim talentima: "Napravite pjesmu, nemojte samo pjevati tuđe". I bio je u pravu, puno je dobrih pjevača, ali treba napraviti pjesmu. Ovih obrada već je puna kapa.
dino ili amel? :p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ko bi nama ugodio, kad se bavi politikom nevalja, kad šuti nevalja, kad priča nevalja, kad pjeva ko tuđe nevalja, e bože sačuvaj. Čovjek odlično pjeva i to valjda treba vidjeti, a čije pjeva pa nije ni važno. Kada če se kod nas ljudi cijeniti po svom zalaganju i radu a ne po nekoj drugoj osnovi stalno se pitam? Nema tog stručnjaka niti osobe koja nama narodu godi. A NAROD, NO COMENET!
Kad umres onda si bio najbolji.
Sto se mene tice izvedbama whitesnake-a sailing ships, gotyea, tife, sevdalinki dokazao si da si vanserijski vokal. Sta mozemo, sad se slusaju sako po elementa, , sejo djecak, dara shaka baka, harlovusha itd.
Svaka cast majstore!
Ovaj Amil Lojo radi odlicnu stvar, daje pristup mladim i jako talentovanim pjevacima, za kratko vrijeme je privukao paznju cijelog regiona na covere koje pravi, svaka mu cast.
brat ubio nogama pjesmu
O čemu vi svi pričate? Danas hit košta 50-100k eura, ko to danas može platiti? Amel sigurno ne, momak se bori kako zna i umije sa ovim čim može.
Fikret Hodžić i Amel Čurić najodvratniji likovi u BIH..
hhhaaahhhaa jeli ovo obrada..pišam se na ovo
i ono išlo na Maldive
Super,odusevio me jee
Koliko napredujemo da nema novih tekstova vec da se moraju stari hitovi prepjevavatibkako bi se mladzi afirmisali.
ja ga ne mogu organski... da pjeva ne znam kako... sloga mu domet bio
Gay kazu uhvatili ga u berlinu zvalji se s nakim
ovaj Lojo dovodi ove pjevacice i mlati praznu slamu snjima snimaju tudje pjesme sve bi ovo u EU bilo pohapseno..radi autorskih prava..cast arminu bjedicu jedino je on u ovom napuhanom studiju snimio svoju numeru..lojo prdimahovina
Ma ja konto sad ce skinut Merlina kad ono ni svilasto ruzicasto odlejo mu neskinu. Imitacia ili ne ,ima more vakih
ovo je obrada pjesme koju je dino obradio od lika koji je obradio
...znači treća ruka.