Raskošni vokal
3.1k

Amel Ćurić oduševio obradom Merlinovog hita "Dobro veče tugo" uz klavirsku pratnju

Klix.ba
Poznati bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić oduševio je brojne fanove obradom pjesme "Dobro veče tugo" Dine Merlina koju je snimio zajedno s kolegom i muzičkim producentom Amilom Lojom u njegovom Al studiju.

Uz klavirsku pratnju Ćurić je još jednom pokazao svoje raskošne vokalne sposobnosti i posebnu emociju koju su hiljade korisnika društvenih mreža i Youtuberi nagradili najljepšim riječima hvale. Lojo je u refrenima pjevajući back vokale dodatno upotpunio atmosferu.

Producent i muzičar Lojo proteklih mjeseci posvetio se snimanju i postavljanju covera na Youtube kanalu Al Music Studija, koji su naišli na odlične reakcije publike. Među milionima pregleda koje uspijeva prikupiti sarađujući s poznatim i manje poznatim muzičkim zvijezdama iz naše zemlje, Lojo je napravio pun pogodak ugostivši i Ćurića u studiju. Njih dvojica već ranije su sarađivali na Amelovim pjesmama.

Podsjećamo, Amel je u septembru ove godine stao na ludi kamen i tako krunisao svoju petogodišnju vezu s Jelenom Čabarkapom. Njih dvoje su uživali na medenom mjesecu na Maldivima, a čini se kako se po povratku u BiH Ćurić već vraća radu i novim pjesmama.