Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto se Amel rodio u BiH, pa 10 godina gradi karijeru a jos uvijek djeluje kao da je na pocetku.
@banana Seljak i dzaba mu je....
nekim karijerama stvarno nista pomoci ne moze
Nemas ti šanse pored Fude i onih babinih pjevaca , ili pređi na turbofolk ili krampa i lopata druge nema 'arane ... Žao mi te ali danas bi svi nesto pjevali i svirali nece niko da zapne maline saditi :-D
drago mi je ti si jedan odgojen momak a o talentu da ne govorim
otisao si na taj x faktor da izvadis karijeru iz banane, i glasali smo, svi smo glasali da ti se pomogne ne znam sta vise da uradimo i na koncert da odemo sutra ces biti zaboravljen...ufati se ti autogenog varenja, mijesanja maltera i sl.
fuadom ga torbice
napravice lik kao neki koncert a svoje pjesme moze nabrojat na prste jedne ruke,...cuj,Amel curic ma daaaaj ba
Ako bude Kice, idem i ja !
My Face napuni Jala, valjda će nekom logikom i Amel Ćurić ;)
Za koncert u Vilsonovom šetalištu, karte će koštati 10 km sjedenje a 7 km stajanje.
e blago nama #tegoba