Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne valja nama niko. Nama su samo garibi dobri. Najveca je tragedija kad' covjek vidi Vreca, Laku, Sarane i mnoge druge originalne umjetnike, kako su samo imali nesrecu da se rode na Balkanu gdje je papanluk i "joj, vidi ga kakav je"-humor totalno main-stream. Yeb'o vas Mile Kitic!
Rekoh, sad' cu mu odgovorit' "Yebo i tebe Kvaka!", al' ipak necu.
dobar je Amel - ima ekstra glas.
Gost iznenadjenja Rizo Ruzza.
Najbolji mladji pjevac !!!
Ovi koncerti u istočnom Mostaru su čisti promašaji, narod jednostavno ne ide na te koncerte nikoga to ne zanima takvi su Mostarci zato je siromašan kulturni život jedino se na stadionu pod Bijelim Brijegom nešto skupi naroda tj. Hrvata ali kad dođu baš mega zvijezde poput Zdravka Čolića ili Bijelog Dugmeta.
čuj koncert...još ni album nije snimio..niđe veze
Jeste samo što sad nema raje koja dočekuje kadete u košarci pa da mu glume publiku :)
Problem s njim je sto pjeva solidno, ali niko ga ne dozivljava kao pjevaca nego zabavljaca
Ja bio neki dan u Mostaru pa se ne kur.im
jes mi anti patićan ovaj lik
Vidi sad nas dvojica... Kuku majko... Sumnjivog li stanja...
Ne bih se baš složio sa navodima iz članka da je koncert Zabranjenog pušenja bio uspješan. Bilo je 600 ljudi a za pokrivanje troškova organizacije je bilo potrebno 1000 tako da računica o uspješnosti koncerta je jasna. Valjda će Amel biti bolje sreće
ide li Jelena s njim
Sjajan dečko!!!
elektricni orgazam
...dolazim maksuzije iz Australije na ovaj koncert.
Ma ne bi da mi pred kucom pjeva