Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo, divno! Almas i Tifa su bili od jedni od legendi, koji su ostali SA NAMA na paklenoj zemlji, baš kao i druge legende: Kemo, Žera, Fazla, Davor, Mirza, itd..Šta je Sarjvo i država uradila za ove ljude, pa se još kao čudimo što nam ljudi odlaze u Zgb i Bgd??? Nisu se udostojili Kemi Montenu prije smrti otići u bolnicu, i posjetiti našu legendu, da ne pričam dalje. Zato su se vratile pobjegulje, da bi Tifa morao sada otići. Sram vas BILO!
Vratio nam se, podvijenog repa, nevjerni sin Tifa iz metropole bijelog grada, pjevaj nevjerni sine, vala ćeš se napjevati da vratiš poziciju i ugled koji si imao u ovoj našoj kasabici, bolje prvi u kasabi nego 1001 u bijelom gradu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@Aga Aganlija ...glupo razmišljanje....
@burnbabe Ali je upozno Sašu Popovica
To je sarajevska muzička škola. Nadam se da ovo znači njeno buđenje.
Osvjezenje za usi. A ne Dzale i Bube i ostali izmet.
Hajde nemoj mi patetike, neću ni preslušati
Ma extra, bravo za pjesmu RESPECT
A sve snimao kamerom Bakir Haziomerovic, kandidat SDP za bosnjackog clana predsjednistva