{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Alka Vuica i Vatrene cure snimile žensku navijačku pjesmu

13.6.2014. u 10:08
1
50
Alka Vuica i Vatrene cure snimile žensku navijačku pjesmu
1
Nogometna groznica na samom je vrhuncu. Svjetsko prvenstvo u Brazilu jučer je službeno počelo. Za dodatno podizanje atmosfere tokom prvenstva pobrinula se hrvatska pjevačica Alka Vuica.


Ovog puta nije riječ o još jednoj uobičajenoj navijačkoj pjesmi, naime Alka je zajedno sa Vatrenim curama snimila prvu žensku navijačku pjesmu naziva "Vatrene za Vatrene". Iza Vatrenih cura i kockastih motiva skrivaju se Alkine kolegice sa estrade Ivana Marić, Marinela Jantoš Ella, Tina Katanić i druge koje su odlučile pridonijeti da ova ženska navijačka pjesma zasja u potpunosti.Nošene nogometnom euforijom, Alka i djevojke u centru Zagreba na više lokacija snimile su istoimeni videospot.

Muziku je napisala sama Alka, tekst u saradnji sa Denisom Dumančićem, dok je aranžman djelo Tome Žapera, a produkciju potpisuje Alkin sin Arian Vuica.

"Ovo je prva ženska navijačka pjesma, zajedno sa mnom pjevale su Vatrene cure, Marinela Jantoš Ella, Ivana Marić, Tina Katanić, Ana Pekoč i Nataša Ivkošić. Zahvaljujemo se ZET-u, koji nam je omogućio da se vozimo u posebnom plavom vlakiću, kao i u cabrio turističkom autobusu. Na snimanju spota je bilo vatreno, atmosfera je bila odlična i toga dana smo bile definitivno glavna atrakcija u Zagrebu. Nadam se da ćemo ovom pjesmom iza sebe povesti pravu žensku vojsku koja će navijati za naše Vatrene!", rekla je Alka Vuica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: