{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Alka Vuica i Vatrene cure snimile žensku navijačku pjesmu

13.6.2014. u 10:08
1
50
Alka Vuica i Vatrene cure snimile žensku navijačku pjesmu
1
Nogometna groznica na samom je vrhuncu. Svjetsko prvenstvo u Brazilu jučer je službeno počelo. Za dodatno podizanje atmosfere tokom prvenstva pobrinula se hrvatska pjevačica Alka Vuica.


Ovog puta nije riječ o još jednoj uobičajenoj navijačkoj pjesmi, naime Alka je zajedno sa Vatrenim curama snimila prvu žensku navijačku pjesmu naziva "Vatrene za Vatrene". Iza Vatrenih cura i kockastih motiva skrivaju se Alkine kolegice sa estrade Ivana Marić, Marinela Jantoš Ella, Tina Katanić i druge koje su odlučile pridonijeti da ova ženska navijačka pjesma zasja u potpunosti.Nošene nogometnom euforijom, Alka i djevojke u centru Zagreba na više lokacija snimile su istoimeni videospot.


Muziku je napisala sama Alka, tekst u saradnji sa Denisom Dumančićem, dok je aranžman djelo Tome Žapera, a produkciju potpisuje Alkin sin Arian Vuica.

"Ovo je prva ženska navijačka pjesma, zajedno sa mnom pjevale su Vatrene cure, Marinela Jantoš Ella, Ivana Marić, Tina Katanić, Ana Pekoč i Nataša Ivkošić. Zahvaljujemo se ZET-u, koji nam je omogućio da se vozimo u posebnom plavom vlakiću, kao i u cabrio turističkom autobusu. Na snimanju spota je bilo vatreno, atmosfera je bila odlična i toga dana smo bile definitivno glavna atrakcija u Zagrebu. Nadam se da ćemo ovom pjesmom iza sebe povesti pravu žensku vojsku koja će navijati za naše Vatrene!", rekla je Alka Vuica.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: